#громадськемісце Буковинець хотів незаконно ввезти до України партію електронних сигарет на пів мільйона гривень #чернівці #chernivtsi

Буковинець хотів незаконно ввезти до України партію електронних сигарет на пів мільйона гривень

Судитимуть жителя Буковини, який намагався незаконно ввезти в Україну партію електронних сигарет.

Про це повідомляють ТУ БЕБ у Чернівецькій області, Чернівецька обласна прокуратура, пише molbuk.ua

34-річний житель Чернівецького району налагодив механізм одержання прибутку від незаконного обігу електронних сигарет. Підакцизну продукцію чоловік придбав в Італії та намагався незаконно ввезти її на територію України.

Під час проходження митного контролю у пункті пропуску “Дяківці-Раковець“ митного поста “Дяківці“ у багажному відділенні його транспорту митники виявили коробки з підакцизною продукцією іноземного виробництва. У чоловіка вилучили майже 1200 POD-систем без марок акцизного податку. Орієнтовна вартість продукції становить понад пів мільйона гривень.

Буковинцеві оголосили про підозру у вчиненні кримінального правопорушення, передбаченого ч. 1 ст. 204 Кримінального Кодексу України. Обвинувальний акт направлено до суду.

За скоєне підозрюваному загрожує покарання у вигляді штрафу в розмірі від 85 до 170 тисяч гривень з конфіскацією та знищенням незаконно виготовлених товарів.

Процесуальне керівництво здійснювали працівники Чернівецька обласна прокуратура. Досудове розслідування у зазначеному кримінальному провадженні здійснювали детективи ТУ БЕБ у Чернівецькій області.

Читайте новини “МБ“ у Facebook | Telegram | Viber | Instagram

Сьогодні, 10:14

Коментарів 0 Переглядів 119

ДЖЕРЕЛО