#громадськемісце У перший день вступної кампанії Чернівецький університет опинився серед лідерів за поданими заявами #чернівці #chernivtsi

У перший день вступної кампанії Чернівецький університет опинився серед лідерів за поданими заявами

19 липня розпочалась електронна подача заяв на вступ від цьогорічних абітурієнтів.

Згідно з оприлюдненим рейтингом на сайті Єдиної державної електронної бази з питань освіти (ЄДЕБО) за кількістю заяв допущених до конкурсу на основі ПЗСО для здобуття ОР “Бакалавр” Чернівецький національний університет імені Юрія Федьковича посів 2 місце поступившись тільки КНУ – Київському національному університету ім. Тараса Шевченка.

Усього, до нашої Alma mater, подано 1004 заяви. З них 975 заяв на бюджет. Середній конкурсний бал – 152,1.

Цей результат свідчить про високу довіру абітурієнтів до нашого навчального закладу та підтверджує його престиж і конкурентоспроможність на ринку вищої освіти. Ми пишаємося тим, що можемо запропонувати якісну освіту, яка відповідає сучасним вимогам і потребам студентів.

Адміністрація університету висловлює вдячність всім, хто обрав наш заклад для здобуття вищої освіти, та нагадує, що подача заяв триватиме до 18:00 год 31 липня, тому ті, хто ще не надіслав свою заяву, мають достатньо часу для обрання майбутньої професії.

Чернівецький національний університет імені Юрія Федьковича запрошує на навчання на 176 освітніх програм. Також ви можете отримати онлайн-консультацію в нашому Telegram-чаті “Абітурієнти ЧНУ 2024”. Дізнатись більше про вступ на навчання можна за посиланням.

Чернівецький національний університет імені Юрія Федьковича серед лідерів за кількістю поданих заяв

ДЖЕРЕЛО