#громадськемісце У культурно-мистецькому центрі Миколайчука відбулися «Освітянські діалоги» (фоторепортаж) #чернівці #chernivtsi

Про здобутки, виклики, плани та вектори розвитку освіти Чернівецької громади у форматі TEDx говорили 30 серпня на «Освітянських діалогах», які відбулися у культурно-мистецькому центрі ім. Івана Миколайчука.

Спікерами на заході були міський голова Чернівців Роман Клічук, секретар Чернівецької міської ради Марина Кирилюк, ректор Чернівецького національного університету ім. Ю. Федьковича Руслан Білоскурський, а також начальниця міського управління освіти Ірина Ткачук.

Вони проаналізували здобутки в освітній галузі міста та окреслили актуальні завдання на новий 2024/2025 навчальний рік.

Фото: Тарас Піц.

Нагадаємо, під час чергового засідання Чернівецької міської ради, яке відбулося 29 серпня, на потреби освіти з бюджету громади спрямували понад 4 млн грн. Фінансування передбачили для ремонту харчоблока, захисної споруди та встановлення протипожежних дверей у деяких садочках.

Слідкуйте за нами у Telegram

<!–

58% українців вважають, що у боротьбі з пандемією коронавірусу “влада щось робить, але цього недостатньо.

Такі дані містять результати опитування компанії, що проводить соціально-політичні та маркетингові дослідження Socis. Згідно з результатами дослідження, у те, що влада робить недостатньо вірять 58,8% українців, 17,9% опитаних переконані, що влада нічого не робить. Приблизно стільки ж — 17,2 респондентів вважають, що “влада робить все, що може”. Водночас 48% учасників опитування не робили щеплення проти коронавірусу, 39,3% — повністю вакциновані, 11,8% зробили одне щеплення. Також 54,2 опитаних не хворіли на коронавірус, 40,4% — хворіли.

–>

ДЖЕРЕЛО