#громадськемісце Рятувальники показали фото і розповіли деталі масштабної пожежі у Чернівцях #чернівці #chernivtsi

Увечері 30 серпня у нефункціонуючій будівлі одного з колишніх підприємств Чернівців на проспекті Незалежності спалахнула масштабна пожежа. Про неї рятувальникам повідомили очевидці.

Про це повідомляє С4 з посиланням на пресслужбу Головного управління ДСНС України у Чернівецькій області.

Вказується, що гасіння пожежі ускладнювали щільне задимлення та ризик обвалу перекриття будівлі. За даними рятувальників, травмованих та загиблих на пожежі немає. Вогонь натомість знищив покриття та перекриття будівлі.

Загалом до ліквідації залучали 25 людей та дев’ять одиниць техніки. Причину пожежі встановлюють фахівці.

Нагадаємо, раніше ми писали про те, що на Буковині через коротке замкнення та необережність під час паління горів гараж та літня кухня.

Слідкуйте за нами у Telegram

<!–

58% українців вважають, що у боротьбі з пандемією коронавірусу “влада щось робить, але цього недостатньо.

Такі дані містять результати опитування компанії, що проводить соціально-політичні та маркетингові дослідження Socis. Згідно з результатами дослідження, у те, що влада робить недостатньо вірять 58,8% українців, 17,9% опитаних переконані, що влада нічого не робить. Приблизно стільки ж — 17,2 респондентів вважають, що “влада робить все, що може”. Водночас 48% учасників опитування не робили щеплення проти коронавірусу, 39,3% — повністю вакциновані, 11,8% зробили одне щеплення. Також 54,2 опитаних не хворіли на коронавірус, 40,4% — хворіли.

–>

ДЖЕРЕЛО