#громадськемісце У Чернівцях від початку року оновили майже 500 аншлагів: скільки ще планують #чернівці #chernivtsi

У Чернівцях виготовили 1540 аншлагів для 66 вулиць у рамках першої та другої черги перейменувань.

Про це повідомив заступник директора департаменту інфраструктури і благоустрою Чернівецької міської ради Ярослав Павлік, пише С4.

«Планується до кінця року встановлення 1540 аншлагів на 66 вулицях нашого краю. Разом із тим залишається, відповідно до сесійних рішень, потреба у виготовлені й облаштуванні близько чотирьох тисяч нових аншлагів на території нашої громади. Там, де ініціатором перейменування вулиць є міська рада, це є обов’язком міськради. Відповідно ці процеси, роботи відбуваються коштом бюджету громади. На всіх інших вулицях фактично такого обов’язку міська рада немає. Це мають власники приватних або багатоквартирних будинків за власні кошти виконувати ці роботи», — каже Ярослав Павлік.

За його словами, у цьому році в місті оновлено близько 500 аншлагів із заявлених 1540.

Нагадаємо, раніше ми розповідали, що у Чернівцях може з’явитися вулиця Дмитра Сірмана і Таїсії Татарин.

Слідкуйте за нами у Telegram

<!–

58% українців вважають, що у боротьбі з пандемією коронавірусу “влада щось робить, але цього недостатньо.

Такі дані містять результати опитування компанії, що проводить соціально-політичні та маркетингові дослідження Socis. Згідно з результатами дослідження, у те, що влада робить недостатньо вірять 58,8% українців, 17,9% опитаних переконані, що влада нічого не робить. Приблизно стільки ж — 17,2 респондентів вважають, що “влада робить все, що може”. Водночас 48% учасників опитування не робили щеплення проти коронавірусу, 39,3% — повністю вакциновані, 11,8% зробили одне щеплення. Також 54,2 опитаних не хворіли на коронавірус, 40,4% — хворіли.

–>

ДЖЕРЕЛО