#громадськемісце На Буковині минулої доби сталися дві ДТП: постраждали водії #чернівці #chernivtsi

У понеділок, 16 вересня, на Буковині сталися дві дорожньо-транспортні пригоди з потерпілими. Травми отримали 26-річний та 55-річний водії.

Про це повідомляє С4 із посиланням на відділ комунікації поліції Чернівецької області.

Попередньо правоохоронці встановили, що в ДТП у селі Заволока 30-річний водій автомобіля Renault Laguna не впорався з керуванням, виїхав на зустрічну смугу та допустив зіткнення з авто Audi A6, під керуванням 26-річного буковинця.

Унаслідок ДТП кермувальник Audi A6 отримав тілесні ушкодження. Лікарі швидкої медичної допомоги доправили потерпілого до медзакладу та після надання необхідної допомоги, відпустили додому.

Водночас у автопригоді, яка трапилась на автодорозі «М-19» в селі Грушівка, 55-річний водій автомобіля Mercedes-Benz Vito, не дотримав безпечної дистанції та зіткнувся із причепом вантажівки DAF, під керуванням 44-річного жителя Києва.

У результаті аварії водій мікроавтобуса отримав численні тілесні ушкодження. Медики госпіталізували травмованого до реанімаційного відділення лікарні.

Відомості про автопригоди слідчі поліції внесли до Єдиного реєстру досудових розслідувань за ч. 1 ст. 286 (Порушення правил безпеки дорожнього руху або експлуатації транспорту особами, які керують транспортними засобами) Кримінального кодексу України.

Правоохоронці вилучили транспортні засоби. Досудові розслідування тривають.

Нагадаємо, у Дністровському районі в моторошній ДТП загинув чоловік.

Слідкуйте за нами у Telegram

<!–

58% українців вважають, що у боротьбі з пандемією коронавірусу “влада щось робить, але цього недостатньо.

Такі дані містять результати опитування компанії, що проводить соціально-політичні та маркетингові дослідження Socis. Згідно з результатами дослідження, у те, що влада робить недостатньо вірять 58,8% українців, 17,9% опитаних переконані, що влада нічого не робить. Приблизно стільки ж — 17,2 респондентів вважають, що “влада робить все, що може”. Водночас 48% учасників опитування не робили щеплення проти коронавірусу, 39,3% — повністю вакциновані, 11,8% зробили одне щеплення. Також 54,2 опитаних не хворіли на коронавірус, 40,4% — хворіли.

–>

ДЖЕРЕЛО