#громадськемісце Англійська для дітей від All Right – новий формат навчання та розуміння мови #чернівці #chernivtsi

Вивчення англійської мови іноді потребує додаткових занять та матеріалів. Шкільна програма не завжди відповідає запитам дитини, тому додаткові курси чи онлайн школи стануть оптимальним рішенням. Одним із таких рішень є онлайн школа All Right, де є різні програми під ті чи інші вікові групи дітей та конкретні завдання по вивченню. *

Процедура навчання багато в чому інтерактивна і навіть ігрова, щоб унеможливити зазубрювання та заучування, що абсолютно не подобається дітлахам. Додатково англійська для дітей передбачає наявність розмовних клубів та повне занурення у нову англомовну атмосферу. Уроки відбуваються саме англійською мовою, дозволяючи на слух сприймати слова та словосполучення.

Особливості інтерактивної платформи

Єдиний інформаційний простір у форматі платформи дозволить отримувати доступ до занять, завдань та різних матеріалів. В наявності буде статистика завдань, тренажер написання і читання, а також механізм тренування вимови.

Проводяться групові заняття із викладачами. Залежно від вікової групи програма та кількість уроків змінюватиметься:

  • Preschool (від 4 до 6 років);
  • Starter, Mover (від 7 до 9 років);
  • Pre-teens (від 10 до 12 років).

Заняття відбуваються щотижня. За бажанням можна скористатися бібліотекою навчальних матеріалів, де є розмальовки, кросворди, тематичні робочі зошити та багато іншого.

Переваги навчального процесу

Ігрова методика передбачає використання пісень, ігор та мультиків. За всім цим буде цікаво спостерігати і вивчати щось нове. Розмовні клуби допоможуть одноліткам розмовляти на різні теми і ще глибше занурюватися в англійську мову. Навчання проходить на основі методики Cambridge YLE, тому після вивчення дитина зможе без проблем скласти відповідний іспит.

Навчання проходить в режимі онлайн, і величезна кількість уваги приділятиметься конкретній дитині. Тому батьки можуть не переживати, що їхня дитина не зможе чогось навчитися або буде недостатньо обізнана в тому чи іншому напрямку.

Діти отримують безкоштовний доступ до інтерактивної гри від школи All Right, де буде можливість повторювати слова за головним героєм – лисенятком. За допомогою такої методики тренуватиметься вимова і загалом збільшується словниковий запас.

Домашні завдання

Практика закріплення пройденого матеріалу є обов’язковою, тому діти отримують домашні завдання у форматі інтерактиву, щоб їм було цікаво та весело. Вправи даються тільки за навичками та знаннями, щоб не виникало складнощів та проблем.

* На правах реклами

ДЖЕРЕЛО