#громадськемісце Футбольний клуб «Буковина» виграв у домашньому матчі проти закарпатського «Миная»: який рахунок #чернівці #chernivtsi

У суботу, 28 вересня, футбольний клуб «Буковина» виграв у матчі 9-го туру Першої ліги проти «Миная» із Закарпаття. Поєдинок, який чернівецька команда грала вдома, закінчився із рахунком 2:1 на користь «жовто-чорних».

Про це пише С4.

На 21 хвилині першого тайму перший гол у ворота суперників забив гравець «Буковини» Дмитро Шинкаренко. Згодом, на 26-й, «жовто-чорні» відзначилися другим голом, який забив Віталій Кольцов.

У другому таймі на 61 хвилині автогол відбувся у ворота чернівецької команди. Відтак, рахунок став 2:1.

Головним арбітром матчу, який відбувся на стадіоні «Буковина» в Чернівцях, був 32-річний Степан Лапко зі Львова.

Нагадаємо, 15 вересня відбувся 7 тур Першої ліги, під час якого футбольний клуб «Буковина» зіграв із харківським «Металістом». Гра закінчилася з рахунком 0:1 на користь «жовто-чорних».

Слідкуйте за нами у Telegram

<!–

58% українців вважають, що у боротьбі з пандемією коронавірусу “влада щось робить, але цього недостатньо.

Такі дані містять результати опитування компанії, що проводить соціально-політичні та маркетингові дослідження Socis. Згідно з результатами дослідження, у те, що влада робить недостатньо вірять 58,8% українців, 17,9% опитаних переконані, що влада нічого не робить. Приблизно стільки ж — 17,2 респондентів вважають, що “влада робить все, що може”. Водночас 48% учасників опитування не робили щеплення проти коронавірусу, 39,3% — повністю вакциновані, 11,8% зробили одне щеплення. Також 54,2 опитаних не хворіли на коронавірус, 40,4% — хворіли.

–>

ДЖЕРЕЛО