Deprecated: Automatic conversion of false to array is deprecated in /home/u442528224/domains/hromadske.space/public_html/wp-content/mu-plugins/PluginOrganizerMU.class.php on line 27
У Чернівцях ремонтують вулицю Заньковецької за 48 мільйонів – фотофакт – Громадське Місце Чернівці

#громадськемісце У Чернівцях ремонтують вулицю Заньковецької за 48 мільйонів – фотофакт #чернівці #chernivtsi

У Чернівцях ремонтують вулицю Заньковецької за 48 мільйонів фотофакт

Перекрита вулиця Заньковецької у Чернівцях

Перекрита вулиця Заньковецької у Чернівцях

Вже триває капітальний ремонт вулиці Заньковецької, який загалом має обійтися у 48 млн грн.

У Чернівцях до 1 вересня перекрили для транспорту вулицю Заньковецької на ділянці від вулиці Університетської до площі Філармонії.

Зараз ця ділянка вулиці відкрита для пішоходів, а ближче до площі Філармонії там ще припарковані кілька машин. На проїжджій частині вже розриті ями, вочевидь для того, щоб міняти там комунікації.

Нагадаємо, що у чернівчани через петицію вимагали скасувати ремонт вулиці і спрямувати 48 млн грн, передбачених на її ремонт, на ЗСУ. 

За тиждень петиція набрала потрібну кількість голосів. Але на пресконференції у лютому міський голова Роман Колічук прокоментував, що тендер уже відбувся, і укладений договір, тому ремонт скасувати не можна.

Підписуйтесь на наш Instagram

Ремонт вулиці Заньковецької у Чернівцях - 3 липня 2024 рокуРемонт вулиці Заньковецької у Чернівцях - 3 липня 2024 рокуРемонт вулиці Заньковецької у Чернівцях - 3 липня 2024 рокуРемонт вулиці Заньковецької у Чернівцях - 3 липня 2024 рокуРемонт вулиці Заньковецької у Чернівцях - 3 липня 2024 рокуРемонт вулиці Заньковецької у Чернівцях - 3 липня 2024 рокуРемонт вулиці Заньковецької у Чернівцях - 3 липня 2024 рокуРемонт вулиці Заньковецької у Чернівцях - 3 липня 2024 рокуРемонт вулиці Заньковецької у Чернівцях - 3 липня 2024 рокуРемонт вулиці Заньковецької у Чернівцях - 3 липня 2024 рокуРемонт вулиці Заньковецької у Чернівцях - 3 липня 2024 рокуРемонт вулиці Заньковецької у Чернівцях - 3 липня 2024 рокуРемонт вулиці Заньковецької у Чернівцях - 3 липня 2024 року

Також у березні проєкт “Наші гроші” опублікував розслідування, в якому йдеться, що вулицю Заньковецької ремонтуватимуть коштовною бруківкою – з майже 48 млн 6,21 млн грн має піти на натуральну кам’яну бруківку Platinum Grey родовища Кам’яна піч.

Натомість міський департамент інфраструктури і благоустрою каже, що вартість заміни дорожнього покриття від загальної суми на ремонт займає лише 12%.

Читайте: У Чернівцях планують встановити туалет за 1,6 мільйона гривень