#громадськемісце 12 смерть у горах на кордоні: у Буковинських Карпатах прикордонники виявили тіло чоловіка із Сум. Ймовірно він хотів незаконно потрапити до Румунії #чернівці #chernivtsi

12 смерть у горах на кордоні: у Буковинських Карпатах прикордонники виявили тіло чоловіка із Сум

В ході патрулювання державного кордону прикордонний наряд відділу Шибени Чернівецького прикордонного загону в гірській місцевості виявив тіло чоловіка без ознак життя.

Судячи з місця виявлення та «екіпірування» чоловіка, він, ймовірно мав намір незаконно перетнути державний кордон з України в Румунію. Однак обрав для цього один з найскладніших гірських маршрутів на всьому західному кордоні і не розрахував свої сили.

Як повідомляє Чернівецький прикордонний загін, в ході подальшої роботи прикордонники з’ясували, що чоловік є громадянином України 1979 року народження, мешканцем міста Суми.

Тіло передано медичним працівникам для проведення відповідних експертиз.

Нагадаємо, що це вже 12 випадок загибелі чоловіка під час спроби незаконного перетину державного кордону на гірських ділянках з початку 2022 року.

Прикордонники вкотре застерігають: перетин державного кордону поза пунктами пропуску – це не тільки незаконно, але і небезпечно.

ДЖЕРЕЛО