Deprecated: Automatic conversion of false to array is deprecated in /home/u442528224/domains/hromadske.space/public_html/wp-content/mu-plugins/PluginOrganizerMU.class.php on line 27
Атака рашистів на Дніпро 3 липня: загинули п'ятерок, кількість постраждалих перевищила 50 – Громадське Місце Чернівці

#громадськемісце Атака рашистів на Дніпро 3 липня: загинули п'ятерок, кількість постраждалих перевищила 50 #чернівці #chernivtsi

Атака рашистів на Дніпро 3 липня: загинули п'ятерок, кількість постраждалих перевищила 50

До 53 зросла кількість постраждалих від російської атаки на Дніпро, також війська РФ не припиняють обстрілювати Нікопльський район.

Про це у своєму телеграм-каналі повідомив очільник Дінпропетровської ОВА Сергій Лисак, передає Цензор.НЕТ.

Він зазначав, що у Дніпрі, за уточненою інформацією, вже 53 постраждалих. Четверо з них – у важкому стані.

“Доки обласний центр ліквідує наслідки масованої атаки, агресор продовжує гатити по Нікопольщині. Протягом дня по району цілив дронами-камікадзе та артилерією. Під ударами були сам Нікополь, Покровська, Марганецька та Мирівська громади”, – написав Лисак.

За його словами, в районі пошкоджено інфраструктуру. Руйнувань зазнали 4 приватні будинки, 5 господарських споруд, гуртожиток, вантажівка та газогін.

Фото офісу Генерального прокурора
Фото офісу Генерального прокурора
Фото офісу Генерального прокурора
Фото офісу Генерального прокурора

Нагадаємо, у Дніпрі вранці, 3 липня, пролунали вибухи, пошкоджено один з торговельних центрів. Також зазначалося, що ворог атакував місто ракетами та ударними дронами.

У Дніпрі 4 липня оголошено днем жалоби за загиблими внаслідок ракетного удару РФ по місту. За даними Повітряних сил, під час атаки на регіон було знищено 1 із 3 ракет “Іскандер-К” та ще 10 повітряних цілей.

ДЖЕРЕЛО