Deprecated: Automatic conversion of false to array is deprecated in /home/u442528224/domains/hromadske.space/public_html/wp-content/mu-plugins/PluginOrganizerMU.class.php on line 27
Марта Липчей, “Друга Ріка” та Kozak System: у Чернівцях відбувся концерт у рамках благодійного туру “Нескорені” – Громадське Місце Чернівці

#громадськемісце Марта Липчей, “Друга Ріка” та Kozak System: у Чернівцях відбувся концерт у рамках благодійного туру “Нескорені” #чернівці #chernivtsi

Марта Липчей, “Друга Ріка” та kozak System: у Чернівцях відбувся концерт у рамках благодійного туру “Нескорені”

22 червня у Чернівцях пройшов великий благодійний концерт у рамках туру “Нескорені” за участі українських артистів – поп-рок співачки Марти Липчей, гурту “Друга Ріка” та KOZAK SYSTEM. Це третій концерт туру та третій sold out.

“Нескорені” у Чернівцях – це було дуже потужно. Неймовірні люди, шалена енергетика. З кожним містом ми з Валерієм Харчишиним та Іваном Леньо розділяємо велику цінність – це палкий прийом наших глядачів”, – розповідає Марта Липчей.

У “маленькому Парижі” — так називають місто Чернівці — прозвучали всі популярні рокові хіти артистів. Також не обійшлося й без чуттєвого виконання гімну України, який заспівали Марта Липчей та фронтмен гурту “Друга Ріка” Валерій Харчишин. Цей момент з артистами розділили всі присутні глядачі.

“Ніщо так не згуртовує людей, як виконання гімну нашої країни разом. У Чернівцях було все – драйв, сила та справжній рок”, – коментує Валерій Харчишин.

Нагадаємо, що всі 100% коштів з продажу квитків на концерти туру “Нескорені” будуть спрямовані на закупівлю дронів для ЗСУ.

“Ми так само віддані нашим глядачам, як і слухачі нашій музиці, яку ми, артисти, створюємо. Проїхати Україною благодійним туром та бачити повні зали означає тільки одне – у людей є велика віра в нашу перемогу та життя”, – коментує Іван Леньо.

Минулого року благодійний тур “Нескорені” відбувся на підтримку ініціативи мецената Андрія Мацоли. Завдяки зібраним коштам у 2023 році було протезовано 11 українських воїнів. Цього ж року артисти передадуть кошти на закупівлю FPV-дронів.

Всі фото: організаторів заходу

ДЖЕРЕЛО