#громадськемісце "Баєр" битий. "Аталанта" виграла Лігу Європи! #чернівці #chernivtsi

"Баєр" битий

Італійська “Аталанта” вперше у своїй футбольній історії виграла єврокубковий трофей – Лігу Європи. 22 травня у ірландському Дубліні команда Джан П’єро Гасперіні не залишила жодних шансів німецькому клубу “Баєр” з Леверкузена, перегравши у фіналі фармацевтів з розгромним рахунком 3:0.

Хет-трик, до речі, вперше в історії фіналів Ліги Європи, оформив нападник Аталанти, нігерійський форвард Лукман.

Перших два м’ячі Лукман забив у першому таймі на 12 та 26 хвилинах, а у другому таймі під час однієї з контратак на 75 хвилині довершив перемогу своєї команди.

Команда іспанського фахівця Хабі Алонсо Хабі зазнала першої і такої прикрої поразки за 61 попередній поєдинок. І програла по ділу. “Баєр” за увесь матч не створив жодного гольового моменту біля воріт “Аталанти”.

Італійське містечко Бергамо сьогодні не буле спати. Свято триватиме всю ніч. Ми також приєднуємося до вітань! Заслужена і чиста перемога.

Скріншот відео
Скріншот відео

«Аталанта» – «Баєр» – 3:0

Голи: Лукман, 12, 26, 75

Попередження: Джимшіті, 23, Скамакка, 35, Дзаппакоста, 60, Коопмейнерс, 70 – Вірц, 35, Тапсоба, 67, Андріх, 74

«Аталанта»: Муссо — Колашинац (Скальвіні, 46), Гін, Джимшіті (Толой,90+1) — Руджері, Коопмейнерс, Едерсон, Дзаппакоста (Хатебур, 84) — Лукман, Скамакка (Туре, 84), де Кетеларе (Пашалич, 57)

«Баєр»: Коварж — Тапсоба, Та, Станішич (Боніфейс, 46) — Інкапіє, Паласіос (Андріх, 69), Джака, Фрімпонг (Телла, 80) — Грімальдо (Гложек, 69), Вірц (Шик, 80) — Адлі

Арбітр: Іштван Ковач (Румунія)

Стадіон: «Дублін-Арена» (Дублін, Ірландія)

Скріншот відео

ДЖЕРЕЛО