Deprecated: Automatic conversion of false to array is deprecated in /home/u442528224/domains/hromadske.space/public_html/wp-content/mu-plugins/PluginOrganizerMU.class.php on line 27
У Білорусь, де зустрічаються лукашенко і путін, несподівано прилетів літак Януковича. Що сталося? – Громадське Місце Чернівці

#громадськемісце У Білорусь, де зустрічаються лукашенко і путін, несподівано прилетів літак Януковича. Що сталося? #чернівці #chernivtsi

У Білорусь, де зустрічаються лукашенко і путін, несподівано прилетів літак Януковича

У Білорусь прилетів літак колишнього президента України Віктора Януковича.

Про це йдеться у повідомленні моніторингової групи “Беларускі Гаюн”, пише Українська правда.

Дослівно: “О 12:50 в аеропорту Гомель приземлився літак Віктора Януковича Dassault Falcon 900C (RA-09617)”.

Аналітики не вказують, хто саме може бути на борту, проте зазначають, що востаннє Янукович був у Білорусі в березні 2022 року. Тоді джерела УП в розвідці повідомляли, що Кремль тоді готував Януковича до спецоперації – за одним зі сценаріїв його могли спробувати оголосити “президентом України”.

23 травня російський лідер Володимир путін прилетів до Мінська на зустріч до самопроголошенкого президента Білорусі Олександра Лукашенка. Згодом стало відомо, що до Білорусі прилетів новий міністр оборони Росії Андрій Білоусов.

Скріншот відео

Путін після зустрічі із самопроголошеним президентом Білорусі Олександром Лукашенком вкотре повторив, що бажає мирних переговорів з Україною. “Ми за переговори”, – сказав він, додавши, що “ми бачимо, що відновилися зараз розмови, що потрібно повернутися до переговорів”, пише УП.

Путін вкотре повторив, що переговори мають бути “виходячи з тих реалій, що склалися на землі”.

Також він заявив, що легітимність Зеленського “закінчилась”. І коли прийде час мирних переговорів, що путіну “треба буде зрозуміти, з ким мати справу, для виходу на підписання юридично зобов’язуючих документів”.

“А з ким вести переговори? Ми усвідомлюємо, що легітимність діючого глави держави закінчилася. Думаю, що одна із цілей конференції у Швейцарії у тому, щоб західна спільнота підтвердила легітимність діючого глави держави, чи вже не діючого”, – заяив російський диктатор.

ДЖЕРЕЛО