Deprecated: Automatic conversion of false to array is deprecated in /home/u442528224/domains/hromadske.space/public_html/wp-content/mu-plugins/PluginOrganizerMU.class.php on line 27
Зеленський втомився від Шмигаля і хоче його замінити. Стали відомі кандидатури – ЗМІ – Громадське Місце Чернівці

#громадськемісце Зеленський втомився від Шмигаля і хоче його замінити. Стали відомі кандидатури – ЗМІ #чернівці #chernivtsi

Зеленський втомився від Шмигаля і хоче його замінити

Президент України Володимир Зеленський може незабаром звільнити прем’єр-міністра Дениса Шмигаля, оскільки «втомився» від глави уряду, пише «Українська правда» із посиланням на співрозмовників в оточення президента.

Джерело видання заявило, що Зеленський хоче постійних новаторських рішень від прем’єра, але Шмигаль «хоч і виріс за останні роки, не може повністю змінитися», цитує новину Zn.ua

«Президент втомився від Шмигаля, це видно по ставленню на нарадах. Він його не особливо слухає вже навіть. Це якась вже навіть більше емоційна річ, аніж прорахунок…», – каже людина з команди Зеленського.

Ще один співрозмовник журналістів додав, що це вже вдруге за останні два місяці Зеленський задумався над зміною глави Кабінету міністрів України.

Джерела кажуть, що замінити Дениса Шмигаля на посаді можуть першою віце-прем’єркою-міністеркою України – міністеркою економіки Юлією Свириденко.

Іншим кандидатом розглядають голову правління НАК «Нафтогаз» Олексія Чернишова, але ця кандидатура викликає сумніви в ОП.

Нагадаємо, Денис Шмигаль очолює уряд з 4 березня 2020 року. Водночас в його команді відбулось уже кілька трансформацій, а низка ключових міністерств зараз працюють без очільників.

ДЖЕРЕЛО