Deprecated: Automatic conversion of false to array is deprecated in /home/u442528224/domains/hromadske.space/public_html/wp-content/mu-plugins/PluginOrganizerMU.class.php on line 27
Буковинців судитимуть за продаж 7 тонн прекурсору під виглядом засобу для чищення – Громадське Місце Чернівці

#громадськемісце Буковинців судитимуть за продаж 7 тонн прекурсору під виглядом засобу для чищення #чернівці #chernivtsi


Група зловмисників продавала сировину для наркотиків як очищувач мінеральних поверхонь

На Буковині поліцейські завершили слідство і передали до суду справу щодо продажу наркотичної сировини у великих масштабах. Поблизу Чернівців зловмисники організували фасувальний цех і продавали прекурсори.

Буковинців судитимуть за продаж 7 тонн прекурсору під виглядом засобу для чищення

 

Під час обшуків в гаражі поліцейські виявили 7 тонн прекурсору, які ділки маскували під засіб для чищення каменю.

Під час розслідування правоохоронці з’ясували, що організував продаж наркотичної сировини 61-річний житель Чернівців. До свого бізнесу залучив трьох спільників, які займалися збутом прекурсору – соляної кислоти під виглядом універсального очищувача мінеральних поверхонь.

Буковинців судитимуть за продаж 7 тонн прекурсору під виглядом засобу для чищення

«Кожен з них відповідав за окрему ланку процесу: від облаштування так званого “фасувального цеху” до гуртової реалізації продукту. Підозрювані орендували гараж поблизу Чернівців, де за допомогою спеціального обладнання розливали прекурсор у пляшки об’ємом 1,2 кг. Потім маркували паперовими бирками з написом “Змивка для каменю” та збували приватним підприємцям як саме цей засіб», – повідомили в прокуратурі Буковини.

Правоохоронці затримали організатора злочинної схеми та двох його спільників. Ще один учасник злочинного угруповання перебуває у розшуку.

Буковинців судитимуть за продаж 7 тонн прекурсору під виглядом засобу для чищення

ДЖЕРЕЛО