#громадськемісце Буковинця підозрюють у незаконній вирубці дерев на понад 30 тисяч гривень: що йому загрожує #чернівці #chernivtsi

Буковинця підозрюють у незаконній вирубці дерев на понад 30 тисяч гривень: що йому загрожує

На Буковині місцевого жителя підозрюють у незаконній вирубці дерев. Своїми діями він завдав лісовому господарству збитків на понад 30 тисяч гривень.

Про це повідомляє С4 із посиланням на пресслужбу Головного управління Національної поліції в Чернівецькій області.

Протиправні дії чоловіка правоохоронці задокументували 22 лютого цього року в селі Нижні Петрівці Чернівецького району.

Під час досудового розслідування співробітники поліції з’ясували, що 24-річний місцевий житель зрубав дерева породи «вільха сіра» та «клен». При цьому чоловік не мав відповідних дозвільних документів на здійснення такої діяльності. Унаслідок незаконної порубки фігурант заподіяв матеріальних збитків лісовому господарству на суму понад 30 тисяч гривень.

Наразі слідчі поліції повідомили буковинцю про підозру у вчиненні кримінального правопорушення, передбаченого ч. 1 ст. 246 (Незаконна порубка або незаконне перевезення, зберігання, збут лісу) Кримінального кодексу України. Досудове розслідування триває.

За скоєне чоловіку загрожує до трьох років позбавлення волі.

Нагадаємо, раніше ми писали, що директора підприємства на Буковині підозрюють у незаконному видобутку і продажі корисних копалин на 64 млн грн.

Слідкуйте за нами у Telegram

<!–

58% українців вважають, що у боротьбі з пандемією коронавірусу “влада щось робить, але цього недостатньо.

Такі дані містять результати опитування компанії, що проводить соціально-політичні та маркетингові дослідження Socis. Згідно з результатами дослідження, у те, що влада робить недостатньо вірять 58,8% українців, 17,9% опитаних переконані, що влада нічого не робить. Приблизно стільки ж — 17,2 респондентів вважають, що “влада робить все, що може”. Водночас 48% учасників опитування не робили щеплення проти коронавірусу, 39,3% — повністю вакциновані, 11,8% зробили одне щеплення. Також 54,2 опитаних не хворіли на коронавірус, 40,4% — хворіли.

–>

ДЖЕРЕЛО