#громадськемісце Чернівецьке тролейбусне управління тепер обслуговуватиме автобусний маршрут №34 #чернівці #chernivtsi

У Чернівцях завершився конкурс на визначення автомобільних перевізників, які будуть обслуговувати маршрути в громаді. З новими перевізниками тепер укладуть довгострокові договори.

Про це пише С4 з посиланням на Чернівецьку міську раду.

За підсумками конкурсу на маршруті №16 «вул. Д. Квітковського — вул. Садова» переможцем став ФОП Кирдей І. І., з яким міська рада планує укласти договір на один рік.

Втім, більшість маршрутів обслуговуватиметься комунальним підприємством «Чернівецьке тролейбусне управління». Йдеться про такі маршрути:

  • №1 «с. Коровія — ТЦ “Метро”»,
  • №23 «Садгора — вул. Південно-Кільцева»,
  • №24 «Ленківці — вул. Сторожинецька»,
  • №34 «Завод “Гравітон” — гіпермаркет “Ашан”».

«Це важливий крок, адже комунальне підприємство і надає якісні транспортні послуги, і забезпечує стабільний фінансовий внесок до міського бюджету», – йдеться у повідомленні.

У міській раді додають, що додаткові надходження від комунального підприємства будуть спрямовані на покращення якості перевезень та розвиток міської інфраструктури загалом.

Нагадаємо, раніше ми повідомляли про те, що Чернівецька міськрада розірвала угоду з компанією, яка встановлювала валідатори в автобусах. Надалі цим займатиметься Чернівецьке тролейбусне управління, допоки не знайдуть нового оператора.

Слідкуйте за нами у Telegram

<!–

58% українців вважають, що у боротьбі з пандемією коронавірусу “влада щось робить, але цього недостатньо.

Такі дані містять результати опитування компанії, що проводить соціально-політичні та маркетингові дослідження Socis. Згідно з результатами дослідження, у те, що влада робить недостатньо вірять 58,8% українців, 17,9% опитаних переконані, що влада нічого не робить. Приблизно стільки ж — 17,2 респондентів вважають, що “влада робить все, що може”. Водночас 48% учасників опитування не робили щеплення проти коронавірусу, 39,3% — повністю вакциновані, 11,8% зробили одне щеплення. Також 54,2 опитаних не хворіли на коронавірус, 40,4% — хворіли.

–>

ДЖЕРЕЛО