#громадськемісце До двох років за ґратами засудили буковинця, який систематично знущався з дружини у присутності дітей #чернівці #chernivtsi

До двох років за ґратами засудили буковинця, який систематично знущався з дружини у присутності дітей

За публічного обвинувачення прокурорів Чернівецької окружної прокуратури суд визнав винним 36-річного місцевого жителя у вчиненні домашнього насильства. Буковинця засудили до двох років позбавлення волі.

Про це пише С4 з посиланням на Чернівецьку обласну прокуратуру.

Під час судового розгляду правоохоронці встановили та довели, що обвинувачений, перебуваючи у стані алкогольного сп’яніння, у присутності систематично ображав нецензурними висловлюваннями свою дружину, залякував, принижував та погрожував їй фізичною розправою.

Вказується, що свою вину чоловік не визнав, бо вважає, що конфлікти провокувала саме дружина.

У прокуратурі додають, що до набрання чинності вироку обвинувачений перебуватиме у слідчому ізоляторі. Його взяли під варту із зали суду.

Слідкуйте за нами у Telegram

<!–

58% українців вважають, що у боротьбі з пандемією коронавірусу “влада щось робить, але цього недостатньо.

Такі дані містять результати опитування компанії, що проводить соціально-політичні та маркетингові дослідження Socis. Згідно з результатами дослідження, у те, що влада робить недостатньо вірять 58,8% українців, 17,9% опитаних переконані, що влада нічого не робить. Приблизно стільки ж — 17,2 респондентів вважають, що “влада робить все, що може”. Водночас 48% учасників опитування не робили щеплення проти коронавірусу, 39,3% — повністю вакциновані, 11,8% зробили одне щеплення. Також 54,2 опитаних не хворіли на коронавірус, 40,4% — хворіли.

–>

ДЖЕРЕЛО