Deprecated: Automatic conversion of false to array is deprecated in /home/u442528224/domains/hromadske.space/public_html/wp-content/mu-plugins/PluginOrganizerMU.class.php on line 27
Хотів купатися: на Буковині у Дністрі зник 37-річний чоловік – Громадське Місце Чернівці

#громадськемісце Хотів купатися: на Буковині у Дністрі зник 37-річний чоловік #чернівці #chernivtsi

Хотів купатися: на Буковині у Дністрі зник 37 річний чоловік

Рятувальники шукають у Дністрі 37-річного чоловіка, який учора пірнув у воду і зник безвісти.

Про це повідомляє С4 з посиланням на пресслужбу Головного управління ДСНС України у Чернівецькій області.

Зазначається, що по обіді 27 червня до Служби порятунку надійшло повідомлення, що при на поромній переправі через річку Дністер вирішив скупатись, стрибнув у воду і пропав з поля зору 37-річний чоловік. Подія сталася у селі Перебиківці Клішковецької громади.

До пошуків зниклого на річці залучили рятувальників 7 державної пожежно-рятувальної частини та фахівців групи водолазних робіт аварійно-рятувального загону спеціального призначення, а також правоохоронців.

«Рятувальники обстежили 1,5 км русла річки Дністер та 800 кв. м дна водойми. З настанням темної пори доби, пошуки призупинили. Поблизу місця зникнення чоловіка надзвичайники розгорнули пост спостереження», – повідомляють у ДСНС.

Уранці 28 червня рятувальники з правоохоронцями продовжили пошуки. Наразі буковинця ще не знайшли.

Нагадаємо, 12 червня у Дністрі потонуло двоє підлітків. Тіло першого знайшли у той же день, а пошуки другого тривали майже дві доби. За цим фактом правоохоронці розпочали розслідування. Відомо, що на річку дітей повів вчитель.

Слідкуйте за нами у Telegram

<!–

58% українців вважають, що у боротьбі з пандемією коронавірусу “влада щось робить, але цього недостатньо.

Такі дані містять результати опитування компанії, що проводить соціально-політичні та маркетингові дослідження Socis. Згідно з результатами дослідження, у те, що влада робить недостатньо вірять 58,8% українців, 17,9% опитаних переконані, що влада нічого не робить. Приблизно стільки ж — 17,2 респондентів вважають, що “влада робить все, що може”. Водночас 48% учасників опитування не робили щеплення проти коронавірусу, 39,3% — повністю вакциновані, 11,8% зробили одне щеплення. Також 54,2 опитаних не хворіли на коронавірус, 40,4% — хворіли.

–>

ДЖЕРЕЛО