#громадськемісце На Буковині оголосили надзвичайний рівень пожежної небезпеки #чернівці #chernivtsi

На Буковині оголосили надзвичайний рівень пожежної небезпеки

На території Чернівецької області впродовж наступних трьох днів очікується надзвичайний рівень пожежної небезпеки.

Про це інформує С4 із посиланням на Український гідрометеорологічний центр.

Так, на Буковині з 10 по 12 квітня погодні умови сприятимуть високій ймовірності виникнення та розповсюдження пожеж в екосистемах.

Довідка: Надзвичайна пожежна небезпека — погодні умови, за яких поєднання високої температури повітря та бездощової (сухої) погоди призводить до високої ймовірності виникнення та швидкого розповсюдження лісових пожеж, за наявності джерел займання (відкритого вогню). Показник напруженості природної пожежної небезпеки (К), яким визначається клас пожежної небезпеки, знаходиться в межах від 5 000 до 20 000 градусів.

Слідкуйте за нами у Telegram

<!–

58% українців вважають, що у боротьбі з пандемією коронавірусу “влада щось робить, але цього недостатньо.

Такі дані містять результати опитування компанії, що проводить соціально-політичні та маркетингові дослідження Socis. Згідно з результатами дослідження, у те, що влада робить недостатньо вірять 58,8% українців, 17,9% опитаних переконані, що влада нічого не робить. Приблизно стільки ж — 17,2 респондентів вважають, що “влада робить все, що може”. Водночас 48% учасників опитування не робили щеплення проти коронавірусу, 39,3% — повністю вакциновані, 11,8% зробили одне щеплення. Також 54,2 опитаних не хворіли на коронавірус, 40,4% — хворіли.

–>

ДЖЕРЕЛО