#громадськемісце На Буковині сталися дві ДТП із потерпілими, серед них є дитина: деталі автопригод #чернівці #chernivtsi

На Буковині сталися дві ДТП із потерпілими, серед них є дитина: деталі автопригод

У неділю, 7 квітня, у Чернівецькій області сталися дві дорожньо-транспортні пригоди із потерпілими. Постраждав 32-річний водій та 6-річний пасажир.

Про це повідомляє С4 із посиланням на пресслужбу Головного управління Національної поліції в Чернівецькій області.

Зокрема, минулої доби до поліції надійшло повідомлення про ДТП на автодорозі «Т-2602», неподалік села Задубрівка. Попередньо, правоохоронці встановили, що 32-річний водій автомобіля «Mercedes-Benz» не впорався з керуванням та допустив з’їзд транспортного засобу в кювет. Унаслідок аварії кермувальник отримав тілесні ушкодження. Медики госпіталізували потерпілого до лікарні.

За цим фактом слідчі поліції розпочали кримінальне провадження за ч. 1 ст. 286 (Порушення правил безпеки дорожнього руху або експлуатації транспорту особами, які керують транспортними засобами) Кримінального кодексу України. Досудове розслідування триває.

Цього ж дня до поліції надійшло повідомлення про дорожньо-транспортну пригоду з потерпілим у Чернівцях. Правоохоронці попередньо з’ясували, що 20-річний водій автомобіля «Toyota» зіткнувся з автівкою «Mazda», під керуванням 32-річної місцевої жительки. У результаті ДТП 6-річний пасажир автомобіля «Mazda» отримав тілесні ушкодження. Лікарі швидкої медичної допомоги доправили дитину до лікувального закладу.

За вказаним фактом слідчі поліції розпочали кримінальне провадження, передбачене ч. 1 ст. 286 (Порушення правил безпеки дорожнього руху або експлуатації транспорту особами, які керують транспортними засобами) Кримінального кодексу України. Триває досудове розслідування.

Нагадаємо, раніше ми писали, що в Чернівцях 23-річний водій наїхав на малолітнього пішохода.

Слідкуйте за нами у Telegram

<!–

58% українців вважають, що у боротьбі з пандемією коронавірусу “влада щось робить, але цього недостатньо.

Такі дані містять результати опитування компанії, що проводить соціально-політичні та маркетингові дослідження Socis. Згідно з результатами дослідження, у те, що влада робить недостатньо вірять 58,8% українців, 17,9% опитаних переконані, що влада нічого не робить. Приблизно стільки ж — 17,2 респондентів вважають, що “влада робить все, що може”. Водночас 48% учасників опитування не робили щеплення проти коронавірусу, 39,3% — повністю вакциновані, 11,8% зробили одне щеплення. Також 54,2 опитаних не хворіли на коронавірус, 40,4% — хворіли.

–>

ДЖЕРЕЛО