Deprecated: Automatic conversion of false to array is deprecated in /home/u442528224/domains/hromadske.space/public_html/wp-content/mu-plugins/PluginOrganizerMU.class.php on line 27
На Буковині тимчасово заборонили відвідувати ліс: у чому причина – Громадське Місце Чернівці

#громадськемісце На Буковині тимчасово заборонили відвідувати ліс: у чому причина #чернівці #chernivtsi

На Буковині тимчасово заборонили відвідувати ліс: у чому причина

У Чернівецькій області громадянам тимчасово заборонили відвідувати ліс. Обмеження пов’язані із надзвичайним рівнем пожежної небезпеки.

Про це пише С4 із посиланням на Facebook-сторінку Подільського лісового офісу.

«У межах Подільського лісового офісу спостерігається 5 клас пожежної небезпеки. За даними Укргідрометцентру, загроза зберігатиметься щонайменше до 4 липня. Нагадуємо, що відвідування лісів при надзвичайному рівні пожежної небезпеки заборонене», — йдеться в дописі.

Зазначається, що 90% випадків лісових займань стається через вину людей. При цьому під час високої температури повітря та бездощової погоди вогонь розповсюджується надзвичайно швидко. Особливо в лісах, де переважають хвойні насадження.

В офісі додають, що рейдові групи посилено охороняють та ретельно відстежують ситуацію в лісових масивах.

Читайте також: Лісівника в Чернівецькій області підозрюють у службовій недбалості, через яку незаконно зрубали дві сотні дерев.

Слідкуйте за нами у Telegram

<!–

58% українців вважають, що у боротьбі з пандемією коронавірусу “влада щось робить, але цього недостатньо.

Такі дані містять результати опитування компанії, що проводить соціально-політичні та маркетингові дослідження Socis. Згідно з результатами дослідження, у те, що влада робить недостатньо вірять 58,8% українців, 17,9% опитаних переконані, що влада нічого не робить. Приблизно стільки ж — 17,2 респондентів вважають, що “влада робить все, що може”. Водночас 48% учасників опитування не робили щеплення проти коронавірусу, 39,3% — повністю вакциновані, 11,8% зробили одне щеплення. Також 54,2 опитаних не хворіли на коронавірус, 40,4% — хворіли.

–>

ДЖЕРЕЛО