#громадськемісце На Буковині в Дністрі потонув хлопець, ще одного шукають: деталі #чернівці #chernivtsi

На Буковині в Дністрі потонув хлопець, ще одного шукають: деталі

У Дністрі на Буковині втопився хлопець, ще одного шукають рятувальники. Одного юнака вдалося врятувати очевидцям.

Про це пише С4 із посиланням на Головне управління ДСНС України в Чернівецькій області.

«Сьогодні о 12:52 до Служби порятунку надійшло повідомлення про те, що в селі Рухотин Клішковецької територіальної громади на річці Дністер зникла під водою дитина. На порятунок вирушили рятувальники, поліцейські та місцеві жителі», — йдеться в дописі ДСНС.

Зазначається, що під час купання у водоймі почало тонути троє юнаків, одного з них очевидці змогли витягнути на берег, а інші хлопці зникли під водою.

Тіло другого хлопця згодом без ознак життя виявило місцеве населення. Течією його віднесло на відстань близько 1,5 км від місця зникнення.

Нині тривають пошуки третього хлопця, 2009 року народження. На місці події працюють рятувальники, поліцейські, від Служби порятунку залучили також фахівців групи водолазних робіт. Пошуки продовжують і місцеві жителі.

Станом на 17:00 рятувальники та поліцейські обстежують берег по обидві сторони річки, водолази обстежили територію близько 8 км по руслу Дністра. Загалом до пошуків від Головного управління залучили 13 рятувальників, дві одиниці техніки та один плавзасіб.

Слідкуйте за нами у Telegram

<!–

58% українців вважають, що у боротьбі з пандемією коронавірусу “влада щось робить, але цього недостатньо.

Такі дані містять результати опитування компанії, що проводить соціально-політичні та маркетингові дослідження Socis. Згідно з результатами дослідження, у те, що влада робить недостатньо вірять 58,8% українців, 17,9% опитаних переконані, що влада нічого не робить. Приблизно стільки ж — 17,2 респондентів вважають, що “влада робить все, що може”. Водночас 48% учасників опитування не робили щеплення проти коронавірусу, 39,3% — повністю вакциновані, 11,8% зробили одне щеплення. Також 54,2 опитаних не хворіли на коронавірус, 40,4% — хворіли.

–>

ДЖЕРЕЛО