#громадськемісце На Буковині ведмідь потрапив у фотопастку прикордонників поблизу кордону з Румунією #чернівці #chernivtsi

На Буковині ведмідь потрапив у фотопастку прикордонників поблизу кордону з Румунією

Тварину помітили поблизу кордону з Румунією на ділянці відділу «Селятин». Господар Карпат неспішно «патрулював» українсько-румунську ділянку кордону.

Фото ведмедя показали у Державній прикордонній службі України, пише С4.

«Охоронці кордону застерігають усіх туристів, а особливо – порушників, які блукають манівцями, бути обачними та не наражати своє життя на небезпеку. Незаконні мандрівки Карпатами можуть бути досить небезпечними», – попереджають у ДПСУ.

Нагадаємо, раніше ми писали про те, що на Буковині виявили тварину, яку вважали зниклою на території України. Науковці Національного природного парку «Хотинський» під час експедиційного виїзду знайшли ховраха європейського.

Слідкуйте за нами у Telegram

<!–

58% українців вважають, що у боротьбі з пандемією коронавірусу “влада щось робить, але цього недостатньо.

Такі дані містять результати опитування компанії, що проводить соціально-політичні та маркетингові дослідження Socis. Згідно з результатами дослідження, у те, що влада робить недостатньо вірять 58,8% українців, 17,9% опитаних переконані, що влада нічого не робить. Приблизно стільки ж — 17,2 респондентів вважають, що “влада робить все, що може”. Водночас 48% учасників опитування не робили щеплення проти коронавірусу, 39,3% — повністю вакциновані, 11,8% зробили одне щеплення. Також 54,2 опитаних не хворіли на коронавірус, 40,4% — хворіли.

–>

ДЖЕРЕЛО