#громадськемісце На Буковину прибув ще один евакуаційний потяг із Донеччини #чернівці #chernivtsi

Ввечері 29 вересня в Чернівці з Донеччини прибули 55 людей, серед яких семеро дітей, люди похилого віку та з інвалідністю. Їх на Буковину доправили евакуаційним потягом.

Про це інформує С4 із посиланням на Telegram-канал начальника Чернівецької ОВА Руслана Запаранюка.

Вказується, що потяг зустріли представники обласної військової адміністрації, благодійних організацій та медики.

«Евакуйованих людей поселять у заздалегідь підготовлених місцях Хотинської, Заставнівської громад та селах Малий Кучурів, Турятка й Рідківці. Спільно з громадами створюємо для них комфортні умови проживання та організовуємо відповідний медичний супровід тим, хто його потребує», — йдеться в дописі Запаранюка.

Нагадаємо, 25 вересня в Чернівецьку область із Донеччини евакуювали 47 людей, серед них — 14 дітей.

Слідкуйте за нами у Telegram

<!–

58% українців вважають, що у боротьбі з пандемією коронавірусу “влада щось робить, але цього недостатньо.

Такі дані містять результати опитування компанії, що проводить соціально-політичні та маркетингові дослідження Socis. Згідно з результатами дослідження, у те, що влада робить недостатньо вірять 58,8% українців, 17,9% опитаних переконані, що влада нічого не робить. Приблизно стільки ж — 17,2 респондентів вважають, що “влада робить все, що може”. Водночас 48% учасників опитування не робили щеплення проти коронавірусу, 39,3% — повністю вакциновані, 11,8% зробили одне щеплення. Також 54,2 опитаних не хворіли на коронавірус, 40,4% — хворіли.

–>

ДЖЕРЕЛО