#громадськемісце На вулиці Щербанюка у Чернівцях встановили додаткові дорожні знаки #чернівці #chernivtsi

Для водіїв вантажного транспорту, які попри заборону їздили по відремонтованій вулиці Щербанюка, встановили додаткові дорожні знаки.

Капітальний ремонт вулиці завершили ще наприкінці 2023 року, утім через вантажівки покриття на дорозі руйнується. Відтак депутати на сесії міської ради протокольним рішенням підтримали встановлення на вулиці додаткових дорожніх знаків.

Нагадаємо, капітальний ремонт дорожнього покриття на вулиці Щербанюка розпочали ще на початку березня 2023 року. На вулиці повністю замінили газову, водопровідну, зливову та каналізаційну мережі. Крім того, підрядник влаштував основу, замінив зношену бруківку на асфальт.

На вулиці, між іншим, здійснили мощення тротуарів та інклюзивних переходів, окремо облаштували велодоріжки. На оновленій вулиці Щербанюка також з’явилося нове освітлення та дорожні знаки.

Слідкуйте за нами у Telegram

<!–

58% українців вважають, що у боротьбі з пандемією коронавірусу “влада щось робить, але цього недостатньо.

Такі дані містять результати опитування компанії, що проводить соціально-політичні та маркетингові дослідження Socis. Згідно з результатами дослідження, у те, що влада робить недостатньо вірять 58,8% українців, 17,9% опитаних переконані, що влада нічого не робить. Приблизно стільки ж — 17,2 респондентів вважають, що “влада робить все, що може”. Водночас 48% учасників опитування не робили щеплення проти коронавірусу, 39,3% — повністю вакциновані, 11,8% зробили одне щеплення. Також 54,2 опитаних не хворіли на коронавірус, 40,4% — хворіли.

–>

ДЖЕРЕЛО