#громадськемісце Незаконно наловили рибу на понад 100 тис. грн: правоохоронці на Буковині викрили трьох порушників #чернівці #chernivtsi

Незаконно наловили рибу на понад 100 тис

У Чернівецькій області рибоохоронний патруль виявив трьох порушників, які незаконно ловили рибу. Своїми діями вони завдали збитків на понад 105 тисяч гривень.

Про це інформує С4 із посиланням на Чернівецький рибоохоронний патруль.

Зазначається, що 8 квітня 2024 року на Дністровському водосховищі в селі Анадоли правоохоронці виявили трьох громадян, які незаконно ловили рибу в нерестовий період, забороненими лісковими сітками.

Порушники встигли добути: 31 ляща, 12 сазанів та шість сріблястих карасів. Їхня загальна вага сягнула 72 кілограми.

Своїми діями громадяни порушили ст. 63 Закону України «Про тваринний світ», відповідальність за яке передбачено ч. 4 ст. 85 КУпАП. Так, рибному господарству України завдано збитків на суму 105 077 гривень.

Наразі працівниками поліції вирішується питання щодо внесення відомостей до ЄРДР. Знаряддя лову, незаконно добуті водні біоресурси та транспортний засіб вилучено слідчо-оперативною групою.

Нагадаємо, у Чернівецькій області з 1 квітня розпочалася весняно-літня нерестова заборона на вилов риби.

Слідкуйте за нами у Telegram

<!–

58% українців вважають, що у боротьбі з пандемією коронавірусу “влада щось робить, але цього недостатньо.

Такі дані містять результати опитування компанії, що проводить соціально-політичні та маркетингові дослідження Socis. Згідно з результатами дослідження, у те, що влада робить недостатньо вірять 58,8% українців, 17,9% опитаних переконані, що влада нічого не робить. Приблизно стільки ж — 17,2 респондентів вважають, що “влада робить все, що може”. Водночас 48% учасників опитування не робили щеплення проти коронавірусу, 39,3% — повністю вакциновані, 11,8% зробили одне щеплення. Також 54,2 опитаних не хворіли на коронавірус, 40,4% — хворіли.

–>

ДЖЕРЕЛО