#громадськемісце Прив’язувала 10-річного сина ланцюгом на подвір’ї: на Буковині поліція розслідує катування багатодітною матір’ю дитини #чернівці #chernivtsi

Правоохоронці у Чернівецькій області розпочали кримінальне провадження за фактом катування 10-річної дитини власною матір’ю. Наразі постраждалого хлопчика вилучили з сім’ї та передали медикам.

Про це пише С4 з посиланням на відділ комунікації поліції Чернівецької області.

Вказується, що про неналежне виховання своїх дітей у поліцію повідомила староста села Глиниця.

На місце прибули співробітники поліції разом із соціальними працівниками. Правоохоронці з’ясували, що як покарання за бешкетну поведінку і втечі з дому, 34-річна місцева жителька прив’язувала 10-річного сина ланцюгом за ногу та утримувала його у дворі.

«Свої злочинні діяння мати пояснила як метод виховання, аби її малолітній син не бешкетував», – йдеться у повідомленні.

За інформацією поліції, жінка має ще чотирьох дітей віком 3, 4, 6 та 7 років. Наразі вони перебувають під наглядом бабусі та дідуся, які проживають окремо. 

Водночас 10-річного постраждалого хлопчика вилучили з сім’ї та помістили в дитяче відділення районної лікарні.

Нагадаємо, раніше ми повідомляли про те, що на Буковині засудили чоловіка за розбещення 10-річної дитини.

Слідкуйте за нами у Telegram

<!–

58% українців вважають, що у боротьбі з пандемією коронавірусу “влада щось робить, але цього недостатньо.

Такі дані містять результати опитування компанії, що проводить соціально-політичні та маркетингові дослідження Socis. Згідно з результатами дослідження, у те, що влада робить недостатньо вірять 58,8% українців, 17,9% опитаних переконані, що влада нічого не робить. Приблизно стільки ж — 17,2 респондентів вважають, що “влада робить все, що може”. Водночас 48% учасників опитування не робили щеплення проти коронавірусу, 39,3% — повністю вакциновані, 11,8% зробили одне щеплення. Також 54,2 опитаних не хворіли на коронавірус, 40,4% — хворіли.

–>

ДЖЕРЕЛО