#громадськемісце У Чернівецькій громаді відбулися зміни в електронній реєстрації дітей до садочків: що треба знати батькам #чернівці #chernivtsi

У Чернівецькій громаді відбулися зміни в електронній реєстрації дітей до садочків: що треба знати батькам

З 12 квітня в Чернівецькій громаді з’явився новий сайт електронної реєстрації дітей у заклади дошкільної освіти. Відтак, батьки, які подавали заявку після 19 січня 2024 року, мають зареєструвати дитину на новому сайті.

Про це пише С4 із посиланням на Управління освіти Чернівецької міської ради.

У відомстві зазначають, що форму реєстрації на новому сайті заповнюють:

  • Батьки дітей, яких немає в списках у розділі «Реєстрація в ЗДО» — «Списки зареєстрованих»;
  • Батьки, які заповнювали форму електронної реєстрації в ЗДО, яка діяла до 19.01.2014.;
  • Інші батьки, які планують зареєструвати дитину на чергу в ЗДО.

Зробити це можна за посиланням.

Водночас в управління зауважують, що якщо дитина є в списках у розділі «Реєстрація в ЗДО» — «Списки зареєстрованих», повторно реєструватися на новому сайті не потрібно.

Нагадаємо, раніше ми повідомляли, що у Чернівцях з 1 квітня почали приймати заяви від батьків про зарахування першокласників.

Слідкуйте за нами у Telegram

<!–

58% українців вважають, що у боротьбі з пандемією коронавірусу “влада щось робить, але цього недостатньо.

Такі дані містять результати опитування компанії, що проводить соціально-політичні та маркетингові дослідження Socis. Згідно з результатами дослідження, у те, що влада робить недостатньо вірять 58,8% українців, 17,9% опитаних переконані, що влада нічого не робить. Приблизно стільки ж — 17,2 респондентів вважають, що “влада робить все, що може”. Водночас 48% учасників опитування не робили щеплення проти коронавірусу, 39,3% — повністю вакциновані, 11,8% зробили одне щеплення. Також 54,2 опитаних не хворіли на коронавірус, 40,4% — хворіли.

–>

ДЖЕРЕЛО