#громадськемісце У Чернівецькій області для ветеранів запустили «єдине вікно» у ЦНАП: які послуги можна отримати #чернівці #chernivtsi

У Чернівецькій області для ветеранів запустили «єдине вікно» у ЦНАП: які послуги можна отримати

У 31 центрі надання адміністративних послуг на Буковині запустили комплексну послугу адміністративного сервісу «Ветеран». Тепер учасники бойових дій, члени їхніх сімей, люди з інвалідністю внаслідок війни, а також родичі загиблих захисників і захисниць зможуть звернутися до ЦНАП у своєму населеному пункті та отримати ще більше необхідних адмінпослуг.

Про це пише С4 з посиланням на Чернівецьку обласну військову адміністрацію.

Створення «Єдиного вікна» для ветеранів, військовослужбовців та членів їхніх родин передбачає:

  • формування єдиної бази послуг для ветеранів війни;
  • максимальну поінформованість про їхні можливості;
  • створення зручних, якісних та доступних умов отримання адміністративних послуг;
  • впровадження комплексного підходу – отримання спектра адміністративних послуг в одному місці від одного або декількох субʼєктів надання таких послуг.

Як це працює

У Чернівецькій ОВА пояснюють, що тепер у ЦНАП буде окремий кабінет/вікно/місце, виділений спеціальним маркуванням, куди ветеран звертатиметься до адміністратора без черги та зайвого очікування.

Адміністратор надаватиме ті послуги, які реалізує конкретний ЦНАП, оскільки у кожному центрі є своя кількість послуг, які вони можуть надати. Серед них – консультаційна, методична та інша допомога.  

Нагадаємо, раніше ми писали про те, що буковинці тепер можуть отримати у ЦНАП військово-обліковий документ із QR-кодом.

Слідкуйте за нами у Telegram 

<!–

58% українців вважають, що у боротьбі з пандемією коронавірусу “влада щось робить, але цього недостатньо.

Такі дані містять результати опитування компанії, що проводить соціально-політичні та маркетингові дослідження Socis. Згідно з результатами дослідження, у те, що влада робить недостатньо вірять 58,8% українців, 17,9% опитаних переконані, що влада нічого не робить. Приблизно стільки ж — 17,2 респондентів вважають, що “влада робить все, що може”. Водночас 48% учасників опитування не робили щеплення проти коронавірусу, 39,3% — повністю вакциновані, 11,8% зробили одне щеплення. Також 54,2 опитаних не хворіли на коронавірус, 40,4% — хворіли.

–>

ДЖЕРЕЛО