#громадськемісце У Чернівецькій області минулої доби рятувальники ліквідували пожежі в житловому секторі та на відкритій території #чернівці #chernivtsi

У суботу, 31 серпня, на території Чернівецької області спалахнули пожежі в житловому секторі та на відкритій території. Загоряння сталися в Дністровському й Чернівецькому районах, а також в обласному центрі.

Про це інформує С4 із посиланням на пресслужбу головного управління ДСНС України в Чернівецькій області.

Зокрема, у селищі Глибока виникла пожежа в нефункціонуючій будівлі колишньої кузні. Сусід, котрий помітив вогонь, зателефонували на спецлінію «101» та викликав рятувальників, які ліквідували пожежу на площі 80 кв. м.

Полум’я повністю знищило нефункціонуючу будівлю. Причину пожежі нині встановлюють фахівці.

Також до Служби порятунку надійшло повідомлення про пожежу в житловому будинку в селі Пядиківці. Пожежу ліквідувала місцева пожежна команда до прибуття державних пожежно-рятувальних підрозділів.

Ще три пожежі трапилися в місті Чернівці та Чернівецькому районі, площа яких становить 1, 2 та 30 кв. м. Усі загоряння ліквідовані населенням до прибуття державних пожежно-рятувальних підрозділів.

Окрім цього, у селі Тернавка та Слобода загорілася суха трава на площі 3 та 1,5 га. Також загоряння на відкритій території рятувальники ліквідували в Дністровському та Чернівецькому районах. Там горіло сміття, суха трава та чагарники, загалом вогнем знищено понад 7 га сухостою.

Нагадаємо, 30 серпня у нефункціонуючій будівлі одного з колишніх підприємств Чернівців на проспекті Незалежності спалахнула масштабна пожежа.

Слідкуйте за нами у Telegram

<!–

58% українців вважають, що у боротьбі з пандемією коронавірусу “влада щось робить, але цього недостатньо.

Такі дані містять результати опитування компанії, що проводить соціально-політичні та маркетингові дослідження Socis. Згідно з результатами дослідження, у те, що влада робить недостатньо вірять 58,8% українців, 17,9% опитаних переконані, що влада нічого не робить. Приблизно стільки ж — 17,2 респондентів вважають, що “влада робить все, що може”. Водночас 48% учасників опитування не робили щеплення проти коронавірусу, 39,3% — повністю вакциновані, 11,8% зробили одне щеплення. Також 54,2 опитаних не хворіли на коронавірус, 40,4% — хворіли.

–>

ДЖЕРЕЛО