#громадськемісце У Чернівцях арештували чоловіка, який «мінував» місцеві ТЦК: подробиці #чернівці #chernivtsi

У Чернівцях арештували чоловіка, який «мінував» місцеві ТЦК: подробиці

Поліцейські в Чернівцях затримали 39-річного чоловіка, який повідомляв на спецлінію «102» про псевдомінування адміністративних приміщень. Днями чоловік «мінував» два місцевих ТЦК та СП.

Про це інформує С4 із посиланням на відділ комунікації поліції Чернівецької області.

Зазначається, що, отримавши повідомлення про можливе замінювання адмінприміщень територіальних центрів комплектування і соціальної підтримки, правоохоронці проводили евакуацію майже сотні людей та обстежували території на наявність вибухонебезпечних предметів. Інформація не підтвердилася та ніхто не постраждав.

У результаті оперативно-розшукових заходів правоохоронці встановили особу, яка здійснила неправдиве повідомлення. Ним виявився 39-річний житель області.

Поліцейські затримали чоловіка та помістили до ізолятора тимчасового тримання. Також вилучили речовий доказ — мобільний телефон, з якого був здійснений дзвінок.

Слідчі Чернівецького районного управління поліції під процесуальним керівництвом Чернівецької окружної прокуратури вже повідомили про підозру чоловіку у вчиненні кримінального правопорушення, передбаченого ч. 2 ст. 259 (Свідомо неправдиве повідомлення про загрозу безпеці громадян, знищення чи пошкодження об’єктів власності) Кримінального кодексу України.

За клопотанням правоохоронців суд обрав затриманому запобіжний захід — тримання під вартою. Триває досудове розслідування. За вчинене йому загрожує до восьми років позбавлення волі.

Нагадаємо, раніше ми писали, що на Буковині заарештували чоловіка, який незаконно зберігав вдома арсенал зброї та боєприпасів.

Слідкуйте за нами у Telegram

<!–

58% українців вважають, що у боротьбі з пандемією коронавірусу “влада щось робить, але цього недостатньо.

Такі дані містять результати опитування компанії, що проводить соціально-політичні та маркетингові дослідження Socis. Згідно з результатами дослідження, у те, що влада робить недостатньо вірять 58,8% українців, 17,9% опитаних переконані, що влада нічого не робить. Приблизно стільки ж — 17,2 респондентів вважають, що “влада робить все, що може”. Водночас 48% учасників опитування не робили щеплення проти коронавірусу, 39,3% — повністю вакциновані, 11,8% зробили одне щеплення. Також 54,2 опитаних не хворіли на коронавірус, 40,4% — хворіли.

–>

ДЖЕРЕЛО