Deprecated: Automatic conversion of false to array is deprecated in /home/u442528224/domains/hromadske.space/public_html/wp-content/mu-plugins/PluginOrganizerMU.class.php on line 27
У Чернівцях водій наїхав на матір з шестирічною донькою, коли ті переходили дорогу – Громадське Місце Чернівці

#громадськемісце У Чернівцях водій наїхав на матір з шестирічною донькою, коли ті переходили дорогу #чернівці #chernivtsi

У Чернівцях у неділю, 30 червня, сталися дві дорожньо-транспортні пригоди. Зокрема, внаслідок однієї з аварій по вулиці Миру травмувалася матір та її малолітня донька.

Про це повідомляє поліція Чернівецької області.

Так, учора, 30 червня, до поліції надійшло повідомлення про те, що по вулиці Миру в обласному центрі трапилася дорожньо-транспортна пригода з потерпілими. Правоохоронці попередньо з’ясували, що 41-річний водій автомобіля «ВАЗ-2107» допустив наїзд на двох місцевих жительок, віком 6 та 42 роки, які переходили дорогу по нерегульованому пішохідному переході.

Возможно, это изображение 6 человек, улица и текст

“Унаслідок дорожньо-транспортної пригоди малолітня дівчинка отримала тілесні ушкодження. Лікарі швидкої медичної допомоги госпіталізували дитину до лікарні, а матері надали відповідну медичну допомогу без госпіталізації”, – зазначили у поліції.

Кермувальника поліцейські затримали у порядку ст. 208 (Затримання уповноваженою службовою особою) Кримінального процесуального кодексу України.

Ще одна автопригода трапилася ввечері 30 червня по вулиці Лозівській у Чернівцях. Для з’ясування обставин ДТП на місці події працювали слідчо-оперативна група Чернівецького районного управління поліції та співробітники УПП.

Поліцейські попередньо з’ясували, що 19-річний водій мотоцикла «Lifan» зіткнувся з автомобілем «Volkswagen Polo», під керуванням 42-річного місцевого жителя. В результаті аварії мотоцикліст та його 19-річна пасажирка травмувалися. Лікарі госпіталізували потерпілих до медичного закладу.

<!–

58% українців вважають, що у боротьбі з пандемією коронавірусу “влада щось робить, але цього недостатньо.

Такі дані містять результати опитування компанії, що проводить соціально-політичні та маркетингові дослідження Socis. Згідно з результатами дослідження, у те, що влада робить недостатньо вірять 58,8% українців, 17,9% опитаних переконані, що влада нічого не робить. Приблизно стільки ж — 17,2 респондентів вважають, що “влада робить все, що може”. Водночас 48% учасників опитування не робили щеплення проти коронавірусу, 39,3% — повністю вакциновані, 11,8% зробили одне щеплення. Також 54,2 опитаних не хворіли на коронавірус, 40,4% — хворіли.

–>

ДЖЕРЕЛО