Deprecated: Automatic conversion of false to array is deprecated in /home/u442528224/domains/hromadske.space/public_html/wp-content/mu-plugins/PluginOrganizerMU.class.php on line 27
Буковинські рятувальники отримали пожежний автомобіль (автодрабина) з Німеччини – Громадське Місце Чернівці

#громадськемісце Буковинські рятувальники отримали пожежний автомобіль (автодрабина) з Німеччини #чернівці #chernivtsi

м. Чернівці: буковинські рятувальники отримали гуманітарну допомогу з Німеччини
1 липня в Головному управлінні відбулася зустріч із міжнародною делегацією з Німеччини. Йоганнес Гротхофф, представник адміністрації міста Дельбрюк, землі Північний Рейн-Вестфалія (Федеративна Республіка Німеччина) за сприяння Міської адміністрації міста Ервітте, землі Північний Рейн-Вестфалія (Федеративна Республіка Німеччина) передали Головному управлінню гуманітарну допомогу у вигляді пожежного автомобіля (автодрабини) DAIMLER-BENZ для потреб пожежно-рятувальних підрозділів області.
Отримана техніка допоможе буковинським рятувальникам виконувати їх непросту роботу — 32-метрова автодрабина використовуватиметься для гасіння пожеж в багатоповерхівках.
Під час візиту на Буковину делегація з Німеччини також детальніше ознайомилася з роботою Служби порятунку Чернівецької області, звернувши увагу на потреби рятувальників для ефективнішого виконання завдань за призначенням.
Джерело: ДСНС Буковини

ДЖЕРЕЛО