Deprecated: Automatic conversion of false to array is deprecated in /home/u442528224/domains/hromadske.space/public_html/wp-content/mu-plugins/PluginOrganizerMU.class.php on line 27
Чернівецький ветеран проведе відкрите заняття з медитації для військових та членів їхніх родин – Громадське Місце Чернівці

#громадськемісце Чернівецький ветеран проведе відкрите заняття з медитації для військових та членів їхніх родин #чернівці #chernivtsi

Чернівецький ветеран проведе відкрите заняття з медитації для військових та членів їхніх родин

«Медитація із захисником». Чернівецький ветеран проведе відкрите заняття з медитації для військових та членів їхніх родин

29 червня відомий у Чернівцях ветеран російсько-української війни Дмитро Бобров проведе відкрите безоплатне заняття з медитації та реабілітації для військових та членів їхніх родин. 

Про це повідомляють організатори — місцевий освітньо-культурний та волонтерський Гончаренко центр.  

Як зазначає директор простору Віталій Яремчук, наразі питання відновлення фізичного та психічного здоров’я військових та ветеранів, а також членів їхніх родин стоїть особливо гостро. 

«Маємо ситуацію, коли сотні тисяч військових потребують комплексної психологічної допомоги. Звернутися до професіоналів можуть далеко не всі, однак дбати про емоційний стан важливо вже зараз. Аби допомогти військовим та членам їхніх родин адаптуватися до змін у житті, пов’язаних із війною, ми проведемо безоплатне заняття з медитації. Запрошуємо як військових, так і членів їхніх родин і всіх охочих», — зазначають у Гончаренко центрі.

На занятті говоритимуть про використання прийомів медитації для реабілітації. Розберуть різні техніки та зануряться у медитацію під менторством ветерана. 

Захід проведе Дмитро Бобров — ветеран російсько-української війни, який ще донедавна воював на найгарячіших напрямках фронту, а наразі активно допомагає військовим на передовій, організовуючи збори. 

Заняття проведуть у суботу, 29 червня, о 14:00. Для участі достатньо заповнити форму за цим посиланням. З усіма запрошеними сконтактують у Viber безпосередньо перед подією. 

Додамо, Гончаренко центр – найбільша недержавна всеукраїнська мережа безкоштовних освітньо-культурних та волонтерських просторів, заснована у 2021 році. Головна ціль проєкту – надихати та надавати необхідні знання людям будь-якого віку для покращення їхнього майбутнього. 

ДЖЕРЕЛО