Deprecated: Automatic conversion of false to array is deprecated in /home/u442528224/domains/hromadske.space/public_html/wp-content/mu-plugins/PluginOrganizerMU.class.php on line 27
Ексзаступниця голови Чернівецької ОВА стала його радницею – Громадське Місце Чернівці

#громадськемісце Ексзаступниця голови Чернівецької ОВА стала його радницею #чернівці #chernivtsi

Ексзаступниця голови Чернівецької ОВА стала його радницею

Після написання заяви на звільнення за сімейними обставинами з посади заступниці начальника Чернівецької обласної військової адміністрації Грицку-Андрієш стала радницею начальника військової адміністрації. Кажуть, що її вважають високоосвіченою, високопрофесійною спеціалісткою з міжнародних стосунків.

Ось, що про це написав начальник Чернівецької ОВА Руслан Запаранюк:

– Юлія Грицку-Андрієш відсьогодні обійматиме посаду мого радника і займатиметься питаннями європейської інтеграції та міжнародної співпраці. Це рішення обумовлене її сімейними обставинами. У такому форматі вона, як мама двох діток, матиме більше часу для сімʼї і виховання майбутнього покоління.

За час роботи заступницею Юлія Петрівна реалізувала та встигла ініціювати чимало цікавих задумів, відповідаючи за напрями освіти, культури, молодіжної політики та спорту. 

Вдячний їй за командну роботу, фаховість та відданість справі. Переконаний, попереду у неї ще багато нових здобутків, адже вона — висококваліфікований фахівець у галузі міжнародного співробітництва. 

Радий, що, попри виклики, Юлія все одно залишається в команді. Рухаємося далі! Спільно працюємо заради перемоги!

ДЖЕРЕЛО