#громадськемісце Морський піхотинець Юрій Чорней, Кринки і Дике Поле #чернівці #chernivtsi

Морський піхотинець Юрій Чорней, Кринки і Дике Поле

Настав час розповісти про нашого колегу Юрія Чорнея, мужнього воїна, морського піхотинця.
Ви знаєте що таке Кринки? Це колишнє село на лівому березі Дніпра, яке знищили вщент орки.
Юрко знаходиться на правому березі у бригаді морської піхоти а його побратими щоразу вахтовим методом переправляється через Дніпро у Кринки аби боронити їх. Там уже нічого немає ні людей, ні будинків. але є українська земля є українська ідея і ці мужні морські котики не дозволяють оркам глумитися над свято землею і українською ідеєю.
орки могли повбивати людей могли знищити село, але вони не можуть знищити ідею, яку несуть у своїх серцях воїни. Саме у такій бригаді воює Юрій Чорней.
У Чернівцях багато хто скептично ставився до нього, коли він пішов по мобілізації на війну. одні говорили, що він далеко від фронту десь у штабі пише репортажі. Ніби він собі сам придумав це все Навіть до сьогоднішнього дня розказують про те, що Юра не такий, якого видумав я і він подає з себе.
Тож хотів би я кожного з них попередити зараз: станьте таким як Юрко і тоді можете говорити про нього, а хто там не побував, хто не такий, як він воїн – заткніть пельки на замок.
І, до речі, ми дещо знаємо про мобілізацію Юри Чорнея і роль тих людців-чиновників, які з шкіри лізли і робили все, щоб відправити його на фронт. не треба було так багато наполягати Юра пішов би сам і він пішов. І він повернеться з перемогою. Тоді, як вам дивитися йому у вічі. Це буде потім. А сьогодні тільки одного бажаю витримки, сили і життя.
А про Кринки, про морську піхоту, де зараз воює Юрко Чорней, дивіться документальний фільм.

[embedded content]

Дякую Юрку, дякуємо всі воїнам.

Слава ЗСУ!

ДЖЕРЕЛО