#громадськемісце У Чернівцях проведуть творчу зустріч з лауреаткою численних міжнародних та всеукраїнських конкурсів, піаністкою Іриною Козловою #чернівці #chernivtsi

«Піаніно в ХХІ столітті». У Чернівцях проведуть творчу зустріч з піаністкою Іриною Козловою

19 липня у Чернівцях на базі освітньо-культурного Гончаренко центру проведуть творчу зустріч із лауреаткою численних міжнародних та всеукраїнських конкурсів, піаністкою Іриною Козловою. На заході обговорюватимуть фортепіано та музику 21 століття. Участь безоплатна. 

Як зазначає директор простору Віталій Яремчук, зустріч проведуть в межах мистецького клубу «Брама», який збирається у просторі щотижня, а гостею стане чернівчанка Ірина Козлова. 

«Уже в п’ятницю поспілкуємося із лауреаткою численних міжнародних та всеукраїнських конкурсів, піаністкою Іриною Козловою. Пані Ірина — солістка, артистка ансамблів, концертмейстерка та викладачка в Чернівецькому обласному фаховому коледжі мистецтв ім. С. Воробкевича. Разом зі спікеркою поговоримо про піаніно в 21 столітті та сучасне мистецтво», — діляться у просторі.

Модеруватиме захід чернівецький письменник Максим Дупешко. Його роман «Історія, варта цілого яблуневого цвіту» потрапив до довгого списку Книги року ВВС-2017, та вмістив історію Чернівців протягом ХХ століття.

Мистецьку зустріч проведуть у п’ятницю, 19 липня, о 17:30 за адресою вул. І. Франка, 1 (2 поверх). Для участі достатньо заповнити форму за цим посиланням.

Додамо, Гончаренко центр – найбільша недержавна всеукраїнська мережа безкоштовних освітньо-культурних та волонтерських просторів, заснована у 2021 році. Головна ціль проєкту – надихати та надавати необхідні знання людям будь-якого віку для покращення їхнього майбутнього. 

ДЖЕРЕЛО