Deprecated: Automatic conversion of false to array is deprecated in /home/u442528224/domains/hromadske.space/public_html/wp-content/mu-plugins/PluginOrganizerMU.class.php on line 27
На комунальному підприємстві “Буковина” змінили керівника: чому це зробили та хто став новим директором – Громадське Місце Чернівці

#громадськемісце На комунальному підприємстві “Буковина” змінили керівника: чому це зробили та хто став новим директором #чернівці #chernivtsi

На комунальному підприємстві “Буковина” змінили керівника: чому це зробили та хто став новим директором

За інформацією: Суспільне Чернівці.

Новий керівник КП “Буковина” Микола Гуцкал. Суспільне Чернівці/Дмитро Сторож

Комунальне спортивно-оздоровче підприємство “Буковина” очолив Микола Гуцкал. Він є ветераном ЗСУ та спортивним амбасадором в області. На цій посаді Гуцкал замінив Ігоря Наболотного, який керував підприємством з 2016 року. Суспільне Чернівці розповідає, чому змінили директора підприємства та що відомо про нового керівника.

Чому змінили керівника

Ігор Наболотний звільнився з посади за власним бажанням, про це він розповів у коментарі Суспільному. Каже, поки очолював комунальне підприємство, також на громадських засадах допомагав місцевому футбольному клубу “Буковина”.

“Зараз клуб все більше розростається. Можливості допомагати на громадських засадах більше немає. Тому я вирішив звільнитися з комунального підприємства й піти директором ТОВ “ФК “Буковина”, – каже Наболотний.

Відтак директором підприємства призначили Миколу Гуцкала – контракт з ним підписали на пів року.

Що відомо про Миколу Гуцкала

Микола Гуцкал – ветеран ЗСУ. Під час АТО він служив у складі 80-ї аеромобільної бригади та був командиром десантно-штурмового відділення. У 2014 році отримав травму під час прориву до Луганського аеропорту та кілька місяців лікувався.

Відновлюватися після поранення та адаптуватися до цивільного життя йому допоміг спорт, розповідав Гуцкал в інтерв’ю Суспільному. У 2018 році представляв Буковину на всеукраїнському відборі “Ігор нескорених”.

Торік Гуцкал став спортивним амбасадором на Буковині від ГО “Повернись живим!”.

Про плани на посаді

На посаді директора комунального підприємства Гуцкал планує впроваджувати адаптивні види спорту для відновлення поранених військових. Зокрема, хоче ввести в штат підприємства посаду інструктора-реабілітолога та подаватися на грант, щоб купити тренажери. Йдеться про 400 тисяч гривень на створення інклюзивного спортивного простору для військових.

“У власності підприємства є приміщення та майданчики, які не орендує ФК “Буковина”. Є щити для стрільби з лука – це один з адаптивних видів спорту. Готуємо проєктну заявку на грант, щоб поставити тренажери для греблі”, – каже Гуцкал.

Крім того, Гуцкал планує організовувати турніри з мініфутболу для військових.

[embedded content]

Читати ще

Читати ще “З війни у мирне життя повертатися важко”. Як буковинець допомагатиме ветеранам відновлюватися через адаптивний спорт

Читати ще Стадіон “Буковина” у Чернівцях орендуватимуть за понад 50 тисяч гривень: хто переміг на аукціоні

ДЖЕРЕЛО