Deprecated: Automatic conversion of false to array is deprecated in /home/u442528224/domains/hromadske.space/public_html/wp-content/mu-plugins/PluginOrganizerMU.class.php on line 27
З надією на мирне майбутнє випускні вечори провели у Василівському та Селищанському ліцеях – Громадське Місце Чернівці

#громадськемісце З надією на мирне майбутнє випускні вечори провели у Василівському та Селищанському ліцеях #чернівці #chernivtsi

З надією на мирне майбутнє випускні вечори провели у Василівському та Селищанському ліцеях

 

Цими днями в закладах освіти Сокирянської громади відбулись випускні вечори та урочистості з нагоди вручення свідоцтв про здобуття повної загальної середньої освіти.  Юнаки та дівчата прощалися з ліцеями, а педагоги – зі своїми учнями. Благословляли дітей на самостійну стежину життя схвильовані батьки.

Так, свято прощання із ліцейними родинами провели у Василівському та Селищанському ліцеях.

З цією важливою подією випускників вітали перший заступник міського голови Іван Гангал, заступник міського голови Оксана Бабій, староста Василівського старостинського округу Раїса Шевчук, староста Селищанського старостинського округу Василь Лєснік. У вітальних теплих словах прозвучали щирі настанови на майбутнє, побажання наполегливості в досягненні поставленої мети, сподівання та надії на мирне і світле майбутнє України.

Свідоцтва про здобуття повної загальної середньої освіти отримали 22 випускників закладів освіти. Це 9 найстарших учнів Василівського ліцею та 13 одинадцятикласників Селищанського ліцею.

Одну ученицю Селищанського ліцею за особливі успіхи у навчанні відзначено золотою медаллю.

Випускники подякували своїм учителям, батькам за здобуті знання, мудрі настанови, турботу й терпіння.

За можливість відзначити важливу дату у житті дякували  нашим Збройним Силам.

Бажаємо винуватцям свята досягти всього омріяного на вільній українській землі, натхнення у всіх починаннях, світлого і мирного майбутнього!

Хай щастить!

Джерело

ДЖЕРЕЛО