Deprecated: Automatic conversion of false to array is deprecated in /home/u442528224/domains/hromadske.space/public_html/wp-content/mu-plugins/PluginOrganizerMU.class.php on line 27
Євген Руденко: «DeFi – революція у фінансовій системі» – Громадське Місце Чернівці

#громадськемісце Євген Руденко: «DeFi – революція у фінансовій системі» #чернівці #chernivtsi

Євген Руденко: «defi революція у фінансовій системі»

 

Євген Руденко — директор Інституту Розвитку Блокчейн Технологій розʼяснив переваги децентралізованих фінансів (DeFi), яка, за його словами, може змінити життя людей у всьому світі.

Євген Руденко вважає, що DeFi являє собою революційний напрям у розвитку фінансової індустрії, здатний кардинально змінити чинні фінансові моделі та підвищити фінансову інклюзію.

За словами експерта, основною перевагою DeFi є їхня децентралізована природа, яка гарантує прозорість та безпеку транзакцій, не користуючись традиційними банківськими послугами. Євген Руденко прогнозує, що незабаром децентралізовані фінанси значно зменшать роль банків та інших фінустанов у загальній фінансовій системі у всьому світі.

«Розвиток DeFi сприятиме збільшенню доступності фінансових послуг для мільярдів людей, особливо для тих, хто не має можливості скористатися банківськими послугами. Однак є певні виклики, з якими стикається DeFi. Зокрема, це безпека, регулювання та управління ризиками. Їх вирішення необхідне для забезпечення сталого та довгострокового розвитку DeFi», – пояснює Євген Руденко.

За висновками експерта, децентралізовані фінанси дають можливість удосконалити й покращити фінансові моделі, які наразі існують. Вони сприяють підвищенню доступності фінансових послуг та економічному розвитку та фінансовій інклюзії на міжнародному рівні. Такі галузі як страхування, благодійність, перекази грошей, це нові перспективи, які відкриваються завдяки DeFi. У сучасному світі, де все швидко вдосконалюється, це є важливий крок на шляху створення прозорої, ефективної та інклюзивної фінансової системи. Саме вона буде задовольняти потреби усіх членів суспільства. Технології DeFi будуть постійно розвиватися, тому будьте певні, що будуть представлені інновації, які принесуть користь населенню на глобальному рівні.

Для довідки: DeFi (або «децентралізовані фінанси») — це загальний термін для фінансових послуг у загальнодоступних блокчейнах. Вони не потребують посередників, наприклад, банку чи біржі. Завдяки DeFi можна отримати доступні та безпечні фінансові послуги, оминаючи традиційні фінансові інституції.

ДЖЕРЕЛО