#громадськемісце Друк книг у Чернівцях від одного екземпляра* #чернівці #chernivtsi

Друк книг у Чернівцях від одного екземпляра*

* Реклама

Якщо ви шукаєте книжкову друкарню у Чернівцях, де можна замовити друк книги в одному екземплярі, то будьте впевнені, ви її вже знайшли! У книжковій друкарні “ТАКИБУК“ завжди можна замовити друк книг малим накладом, від одного примірника, зі швидким виконанням.

Надрукована книга це справжній скарб, яким автор, початківець або відомий письменник, пишатиметься, зможе дарувати з власним автографом, залишати на згадку, представляти на книжкових ярмарках й інших заходах. Попри популяризацію електронних версій, залишити на них особистий напис не вийде, як і запропонувати потенційним покупцям на виставці погортати сторінки й роздивитись ілюстрації. Отже, друковані видання не втрачають актуальності, як і наша послуга з друку книг на замовлення від одного примірника.

Наш досвід і замовники

“ТАКИБУК“ успішно співпрацює з постійними авторами і завжди рада новим замовникам, адже це можливість познайомитись з цікавими особистостями і стати їх сходинкою до визнання! Багато видатних науковців і викладачів, відомих юристів, публіцистів, поетів, фотографів і авторів художньої літератури починали свій шлях з нами. Ми пишаємось їхньою довірою і радо приймаємо участь у створенні нових видань. У доробку друкарні є:

  • учбова і методична література;
  • монографії і матеріали конференцій;
  • довідники, словники, енциклопедії;
  • поетичні збірки, художня і нон-фікшн література;
  • перевидання іноземних авторів;
  • альбоми зі світлинами і репродукціями;
  • щоденники, творчі й ділові блокноти.

Замовити у Чернівцях друк книг від одного примірника – отримати високоякісне видання, яке відповідатиме вашим побажанням і вимогам ДСТУ.

Можливості і пропозиції друкарні

Кожен автор має власне бачення майбутньої книги. Команда “ТАКИБУК“ радо втілює мрії замовників і пропонує широкий вибір форматів та видів оздоблення. Наш клієнт обирає:

  • наклад: від одного примірника до багатьох тисяч;
  • формат: з великого переліку стандартних, від мініатюри до надвеликого, або нестандартний – він коштуватиме дорожче;
  • палітурку: тверда є ошатнішою і надійнішою за м’яку, але коштує дорожче;
  • з’єднання внутрішнього блоку: нитками, проклеюванням, скобами, на пружину, спіраль або кільця;
  • папір: газетний, офсетний різної щільності, крейдований або картон;
  • обкладинку: друкарі використовують різні матеріали і техніки, поєднують їх для створення особливого дизайну.

Друкарня має фахівців з додрукарської підготовки, які виконають редагування тексту, формування й оптимізацію макета, запропонують дизайн обкладинки, ілюстрації і цікаве оздоблення книги.

Ціни на друк книг у Чернівцях

Ціни на друк книг у “ТАКИБУК“ є одними з найнижчих на поліграфічному ринку Чернівців і Україні в цілому. За допомогою онлайн-калькуляторів замовник сам розраховує вартість друку книг за різних параметрів і обирає ті, що відповідають його побажанням.

Телефонуйте нам за номером +38 050 555-00-69, або залишайте повідомлення на сайті https://takibook.od.uahttps://takibook.od.ua/! Менеджери друкарні швидко зв’яжуться з вами і радо дадуть відповіді на усі питання.

Сьогодні, 12:35

Коментарів 0 Переглядів 70

ДЖЕРЕЛО