Deprecated: Automatic conversion of false to array is deprecated in /home/u442528224/domains/hromadske.space/public_html/wp-content/mu-plugins/PluginOrganizerMU.class.php on line 27
Фахівці стверджують, що постійна робота шкідлива для смартфона: як часто його перезавантажувати – Громадське Місце Чернівці

#громадськемісце Фахівці стверджують, що постійна робота шкідлива для смартфона: як часто його перезавантажувати #чернівці #chernivtsi

Фахівці стверджують, що постійна робота шкідлива для смартфона: як часто його перезавантажувати

Найчастіше люди вимикають різні пристрої відразу після того, як завершили їх використання. І фахівці стверджують, що мобільний телефон також потребує вимикання.

Як часто потрібно перезавантажувати смартфон? Звичайно, робити це надто часто не варто. Але для правильного та тривалого функціонування ґаджета періодичне перезавантаження є обов’язковою процедурою.

Експерти навіть наголошують на тому, якщо цього не робити хоча б зрідка, ваш мобільний пристрій може надто рано вийти з ладу.

Отже, щонайменше один раз на тиждень привчіть себе проводити перезавантаження смартфона. При цьому не важливо, чи у вас телефон на операційній системі Android, чи ви користуєтесь лише iPhone.

До того ж краще не просто перезавантажити ґаджет, а повністю його вимкнути, зачекати кілька хвилин, а потім знову увімкнути.

За щотижневого дотримання такої вимоги, смартфон буде “відпочивати”, що допоможе серйозно знизити навантаження на його акумулятор. Тобто мобільний телефон пропрацює значно довше.

Читайте новини МБ у Facebook | Telegram | Viber | Instagram

Сьогодні, 18:16

Коментарів 0 Переглядів 37

ДЖЕРЕЛО