Deprecated: Automatic conversion of false to array is deprecated in /home/u442528224/domains/hromadske.space/public_html/wp-content/mu-plugins/PluginOrganizerMU.class.php on line 27
Чи будуть затори на кільці у Чернівцях: у Макдональдзі прокоментували суперечки – Громадське Місце Чернівці

#громадськемісце Чи будуть затори на кільці у Чернівцях: у Макдональдзі прокоментували суперечки #чернівці #chernivtsi

Чи будуть затори на кільці у Чернівцях: у Макдональдзі прокоментували суперечки

Фото molbuk.ua

Транспортно-пішохідна схема руху довкола закладу швидкого харчування Макдональдз у Чернівцях розроблена і погоджена із відповідними службами, які мають на це повноваження, є всі необхідні дозволи.

Про це заявив директор із розвитку МакДональдз в Україні Віталій Стефурак під час відкриття закладу, пише molbuk.ua

Зокрема, на запитання, чи продумана довкола закладу така транспортна розв’язка, яка не заважатиме руху інших авто на кільці, Віталій Стефурак відповів, що компанія має досвід роботи в різних умовах, у тому числі і з інтенсивним автомобільним трафіком

“У нас дуже високі стандарти швидкості обслуговування. І новий заклад у Чернівцях легко може обслуговувати понад сотню автомобілів за годину.

Наш досвід демонструє, що у перші тижні відкриття справді може спостерігатися посилений трафік через ажіотаж. Проте згодом ситуація повертається на той рівень інтенсивності, який був до відкриття закладу”, – сказав представник компанії.

Як зазначив у коментарі в соцмережах директор департаменту урбаністики та архітектури Андрій Тимофійчук, вся ділянка вже десятки років перебуває у постійному користуванні ДП Чернівцітурист, яке й виступило замовником будівництва.

“Місто законодавчо обмежено у таких випадках (в частині впливу на вибір місяця та вигляд обʼєкту), фактично видало тільки вихідні дані для проектування законному користувачу землі.

А далі справа (щодо організації заїзду/виїзду) вже була за приватним проектувальником та патрульною поліцією. Віримо, що наявність такого обʼєкту, незважаючи на певні спірні моменти, принесе більше позитиву для громади”, – написав чиновник.

Водночас інспектор департаменту Богдан Старик вважає, що заїзд на Макдрайв і виїзд із нього безпосередньо на кільце спричинить затори.

Втім, поки що ускладнень із трафіком, за словами очевидців, не спостерігається.

Раніше повідомлялося, що сьогодні, 29 червня, у Чернівцях відкрили перший на Буковині заклад швидкого харчування Макдональдз.

Читайте також: У Чернівцях відкрився Макдональдз: що у меню та яка кількість працівників – відео МБ

Читайте новини МБ у Facebook | Telegram | Viber | Instagram

Сьогодні, 18:59

Коментарів 0 Переглядів 187

ДЖЕРЕЛО