#громадськемісце Літні пригоди у «Країні Мрій»: програми для дітей на будь-який смак* #чернівці #chernivtsi

Літні пригоди у «Країні Мрій»: програми для дітей на будь який смак*

* Реклама

Літо дарує дітям безліч можливостей для активного відпочинку і творчого розвитку. Відкриті простори, спортивні майданчики, дитячі табори та розважальні центри готові прийняти дітей та подарувати їм незабутні літні дні. Ця стаття допоможе вам зорієнтуватися та обрати найкращий спосіб, як провести літо вашій дитині.

Дитячий розважальний центр “Країна Мрій” підготувався до зустрічі активної та непосидючої малечі влітку. Шеф-кухарі закладу розробили сезонне меню, яке точно посмакує кожному, а креативні організатори й адміністратори створили запальну програму відпочинку. Так, у “Країні мрій“ є все і для смачного перекусу — від легких салатів до солоденьких десертів, і для яскравих вражень — віртуальна реальність, щораз нові творчі та кулінарні майстеркласи, професійні аніматори. У енергетично нестабільний час варто відзначити, що заклад працює постійно, адже на час відключень світла, стабільну роботу забезпечують генератори. Не варто турбуватися й про те, що діткам буде занадто спекотно в приміщеннях, комфортну температуру підтримують кондиціонери. Команда професіоналів подбає про безпеку, розвиток та задоволення ваших дітей.

Загалом “Країна мрій” – це казковий світ з сучасними атракціонами на будь-який смак. Тут є велика батутна арена, лазертаг, триповерховий лабіринт, інтерактив, ніндзя-парк, тарзанка, яскраві гірки, з яких можна спускатися у басейн з кульками. Для найменших відвідувачів є окрема зона з атракціонами, пристосованими для маленьких гостей.

До слова, команда розважального центру готова організувати незабутній виїзний майданчик з різноманітними активностями для дітей різного віку, піклуючись про їхню безпеку та задоволення. Важливо, що аніматори центру виїздять додому, в садочки, до басейнів – всюди, де батьки хочуть організувати свято для діток.

Основні активності включають:

1. Сухий басейн. Діти зможуть насолоджуватися батутами та різноманітними іграми в басейнах, наповнених кульками та іграшками.

2. Батут та гірка. Спортивний настрій гарантований! Діти можуть стрибати на батуті та спускатися по гірці, відчуваючи себе справжніми героями.

3. Бізіборд та 3D конструктор. Ці ігрові елементи сприяють розвитку логіки, креативності та фантазії у дітей під час створення власних творінь.

4. Запальні анімації з іграми та танцями. Професійні аніматори організують цікаві ігри, конкурси та танці, заряджаючи дітей позитивною енергією.

Обираючи відпочинок у “Країні Мрій”, ви робите одну з найбільших і найцінніших інвестицій у своєму житті, адже натомість отримаєте щасливі посмішки дітей та їхні щирі емоції.

Контакти: м. Чернівці, вул. Винничека, 20
Тел. 0955405787

Instagram: @krainamriy.fun
Facebook: krainamriy.fun


Сьогодні, 21:00

Коментарів 0 Переглядів 18

ДЖЕРЕЛО