#громадськемісце На яких вулицях Чернівців обмежили рух: перелік для водіїв #чернівці #chernivtsi

На яких вулицях Чернівців обмежили рух: перелік для водіїв

У Чернівцях стартували ремонти на дорогах. Через це на кількох вулицях Чернівців запровадили обмеження у русі.

Про обмеження повідомляють на сайті Чернівецької міської ради.

Кілька тижнів тому повідомили про обмеження у русі на вулиці Руській — від вулиці Зеленої до вулиці Січових Стрільців. Об’їзд запланований через вулиці Кишинівська та Зелена.

За словами заступника міського голови Василя Зазуляка, повністю перекрити вулицю планують після закінчення навчального року, коли буде зменшено трафік. Роботи хочуть виконувати таким чином, щоб вулицею Руською продовжував їздити тролейбус.

Через капітальний ремонт обмежили рух по вулиці Є. Ярошинської на ділянці дороги від вул. Л. Кобилиці до вул. Буковинської. Тут вже встанови відповідні знаки об’їзду та заборони. Обмеження запроваджене до 1 вересня.
Об’їзд вулиці Є. Ярошинської через вулиці Квітки-Основ’яненка та Канюка.

Обмежено рух через поточний ремонт по вулиці Цецинській.

З 11 квітня до 1 вересня по вулиці Ольги Гузар на ділянці дороги від вул. Аксенина до вул. О. Петрищука повне обмеження руху у зв’язку з проведенням поточного ремонту вулично-дорожньої мережі.

Також повідомляють про обмеження у русі у центрі міста через ремонті роботи газопроводу.

З 11 квітня по 9 травня часткове обмеження руху транспортних засобів від Соборної площі до вулиці Лесі Українки, 2. Будуть проведити роботи із заміни газопроводів середнього та низького тиску.

До 6 травня є обмеження у русі по вулиці І. Котляревського теж у зв’язку із виконанням робіт по заміні аварійних газопроводів середнього та низького тиску.

Читайте новини “МБ“ у Facebook | Telegram | Viber | Instagram

Сьогодні, 10:22

Коментарів 0 Переглядів 0

ДЖЕРЕЛО