Deprecated: Automatic conversion of false to array is deprecated in /home/u442528224/domains/hromadske.space/public_html/wp-content/mu-plugins/PluginOrganizerMU.class.php on line 27
Невдала подорож: на Буковині прикордонники затримали групу порушників кордону – Громадське Місце Чернівці

#громадськемісце Невдала подорож: на Буковині прикордонники затримали групу порушників кордону #чернівці #chernivtsi

Невдала подорож: на Буковині прикордонники затримали групу порушників кордону

На Буковині прикордонники затримали групу порушників та їхніх провідників.

Про це повідомляє Чернівецький прикордонний загін.

Офіцери оперативних підрозділів Чернівецького прикордонного загону виявили спробу незаконного перетину кордону двома місцевими жителями, які організували групу з п’яти осіб для переходу до Румунії, минаючи пункти пропуску.

Один з організаторів перевозив “клієнтів” до кордону на своєму автомобілі, а інший супроводжував їх на іншій машині, “контролюючи” ситуацію. Насправді ситуацію повністю контролювали прикордонники, які зупинили автомобілі неподалік кордону та затримали водіїв і пасажирів.

Виявилося, що мешканці Чернівецької, Київської та Івано-Франківської областей заплатили організаторам по 8 тисяч євро за переправлення до Румунії. Відносно них складені протоколи про адміністративне правопорушення.

Щодо організаторів незаконної оборудки направлено повідомлення до Національної поліції за статтею 332 Кримінального кодексу України. Відомості внесені до ЄРДР, порушникам оголошено підозру. Також обох затримано за статтею 208 КПК України з можливістю внесення застави у розмірі 400 та 800 тисяч гривень.

Читайте новини МБ у Facebook | Telegram | Viber | Instagram

Сьогодні, 14:39

Коментарів 0 Переглядів 134

ДЖЕРЕЛО