Deprecated: Automatic conversion of false to array is deprecated in /home/u442528224/domains/hromadske.space/public_html/wp-content/mu-plugins/PluginOrganizerMU.class.php on line 27
Реабілітація – як у санаторії: поліклініка в Чернівцях пропонує безплатно оздоровити дітей – Громадське Місце Чернівці

#громадськемісце Реабілітація – як у санаторії: поліклініка в Чернівцях пропонує безплатно оздоровити дітей #чернівці #chernivtsi

Реабілітація як у санаторії: поліклініка в Чернівцях пропонує безплатно оздоровити дітей

У Чернівцях міська поліклініка №1 пропонує оздоровити дітей.

Про це йдеться на сторінці медичного закладу.

У реабілітаційному відділенні Чернівецької міської поліклініки №1 працює педіатрична мультидисциплінарна команда: лікар фізичної та реабілітаційної медицини, фізичний терапевт, ерготерапевт, дитячий психолог та терапевт мовлення (логопед).

Склавши план лікування дитини, команда фахівців розробить тритижневий реабілітаційний маршрут на рівні санаторно-курортних закладів, який дитина зможе пройти без виїзду із міста.

Діють різні програми: індивідуальні заняття, групові заняття, сімейні (можливість оздоровлення матері і дитини), посттравматичні (після переломів, падінь, ударів), для діток з інвалідністю тощо.

Всі послуги надаються в одному місці, є безперервність реабілітації, адже працюють у вихідні.

Уся допомога надається пацієнтам безкоштовно. Потрібно звернутися до сімейного лікаря. За необхідності лікування, лікар видасть направлення на консультацію до фахівця.

Читайте новини МБ у Facebook | Telegram | Viber | Instagram

Сьогодні, 17:07

Коментарів 0 Переглядів 58

ДЖЕРЕЛО