Deprecated: Automatic conversion of false to array is deprecated in /home/u442528224/domains/hromadske.space/public_html/wp-content/mu-plugins/PluginOrganizerMU.class.php on line 27
У Чернівецькому університеті відбувся захід для волонтерів та військових – Громадське Місце Чернівці

#громадськемісце У Чернівецькому університеті відбувся захід для волонтерів та військових #чернівці #chernivtsi

У Чернівецькому університеті відбувся захід для волонтерів та військових

У Чернівецькому національному університеті ім. Юрія Федьковича відбувся захід для волонтерів, військових, хто зараз на реабілітації у військовому госпіталі, ветеранів війни та волонтерів міста.

Про це повідомляє molbuk.ua з посиланням на сторінку Центру культури і дозвілля ЧНУ у Facebook.

Гості заходу поспілкувалися про те, чи потрібен гумор під час війни.

Разом із кваліфікованим психологом Надією Періус провели тренінг і дізналися, як залишатися собою у стресових ситуаціях та чому нині як ніколи важливо бути єдиними.

“Мені за честь боронити з вами нашу країну. Кожен день, коли я бачу людей, які допомагають війську з перших днів війни і до тепер, я відчуваю глибоку вдячність і повагу до них. Це ті люди, про яких я ніколи не забуду, їхня підтримка та самовідданість надихають і зміцнюють наш дух”, – з такими словами виступив військовий 10 окремої гірсько-штурмової бригади “Едельвейс” Микола Кучер.

На заході також була музична програма від вихованців ЦКІД ЧНУ, театр-студії “Ґердан” та молодого композитора Дані Графа.

Читайте новини МБ у Facebook | Telegram | Viber | Instagram

Сьогодні, 21:40

Коментарів 0 Переглядів 70

ДЖЕРЕЛО